ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

Ν. Μουλατσιώτης: Ζούμε σε μέρες πονηρές

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 13:20

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη χθεσινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αναλήψεως Σωτήρος Λάρισας που διοργάνωσε χθες το απόγευμα, ο πρόεδρος και το τοπικό Εκκλησιαστικό Συμβούλιο στο ξενοδοχείο «IMPERIAL», με ομιλητή τον πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Φωκίδος, πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη.

Αφού προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός από τον εφημέριο του ναού π. Νεόφυτο, ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης ανέπτυξε το θέμα με τίτλο «Μου προσφέρει κάτι η Εκκλησία για να είμαι μέλος της;», την οποία παρακολούθησαν όλοι με τη δέουσα προσοχή.

Σύμφωνα με τον π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη «ζούμε σε μέρες πονηρές, καθώς πολλοί πλάνοι έχουν εμφανιστεί και στις δικές μας ημέρες και διδάσκουν ξένες διδασκαλίες, ξένα ήθη και έθιμα, ξένες παραδόσεις. Διδάσκουν κυρίως νέους τρόπους ζωής, νέους τρόπους σκέψης και ενεργειών, που η εφαρμογή τους αποδεικνύεται ολέθρια για την προσωπική μας εξέλιξη και την πορεία της κοινωνίας μας. Εμείς ας μείνουμε πιστοί στον Κύριό μας, τον Ιησού Χριστό, που είναι ο Δημιουργός μας και η σωτηρία μας. Εμείς, όσοι ποθούμε τον χαμένο Παράδεισο, ας ακολουθούμε τη διδασκαλία του Ευαγγελίου, που μας περνά μέσα από την πύλη της μετανοίας, με την οποία χαρίζει ο Κύριός μας σε όσους πράγματι ποθούν την κάθαρση της ψυχής τους, την αγιότητα και τη θέωση. Εμείς μένουμε πιστοί στους Αγίους Αποστόλους και στους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας, που έζησαν οι ίδιοι και μας μετέφεραν τη διδασκαλία αυτή έως και σήμερα, την αληθινή οδό προς τον Ουρανό. Την οδό που καθαρίζει την ψυχή μας και την οδηγεί σαν άστρο λαμπερό στη Βασιλεία του Θεού».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass