ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περίπτερο μετατράπηκε σε δημόσιο αποχωρητήριο!

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2017 15:30

Ο χιονιάς έφυγε, αλλά ο όγκος του πάγου μένει ακόμη στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, δίπλα στην πιάτσα των ταξί και μπροστά από δύο συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία, δυσχεραίνοντας ακόμη τη μετακίνηση των πολιτών.

Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα, βρίσκεται και ένα απομεινάρι κατασκευής περιπτέρου, ένα σπασμένο παγκάκι, μία χαλασμένη βρύση… και γενικότερα η εικόνα του, αν και στο κέντρο της Λάρισας, δίνει την εντύπωση εγκατάλειψης.

Επαγγελματίες οδηγοί που καθημερινά βρίσκονται στην πιάτσα, καταγγέλλουν επίσης ότι το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί εστία μόλυνσης, καθώς επισκέπτες της πλατείας, τις βραδινές ώρες, χρησιμοποιούν τον χώρο του περιπτέρου ως αποχωρητήριο!

Αναμφίβολα ο καθαρισμός του είναι επιτακτική ανάγκη, πόσο άλλωστε όταν καθημερινά περνούν από εκεί δεκάδες παιδιά για να μεταβούν στο σχολείο τους, τόσο στα δύο νηπιαγωγεία όσο και στα διπλανά συστεγαζόμενα 5ο και 36ο δημοτικά σχολεία, καθώς και μεγάλος αριθμός κατοίκων της συνοικίας.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass