Εύη Χριστοφιλοπούλου στην "Ε": Χρέος μας η αναδιάρθρωση του ΕΣΥ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 9:26

Η κ. Χριστοφιλοπούλου ήταν μεταξύ των ομιλητών θεματικής εκδήλωσης της ΔΗΣΥ Θεσσαλίας για την υγεία, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν χθες στη Λάρισα οι προτάσεις της Συμπαράταξης, έτσι όπως προέκυψαν από τον έργο της αντίστοιχης επιτροπής διαλόγου κα θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. 

Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής και πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ, Γιάννης Τούντας και ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Νίκος Πολύζος, ενώ παρέστη και ο βουλευτής Λάρισας με το Ποτάμι Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.

Μιλώντας στην «Ε», η Εύη Χριστοφιλοπούλου τόνισε ότι «η θεματική αυτή εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που έχει ξεκινήσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπου δεν παρουσιάζονται απλά οι προτάσεις της και οι θέσεις της για την κατάσταση της υγείας, της παιδείας ή του αγροτικού ζητήματος, αλλά ακούμε και καταγράφουμε τα ειδικότερα προβλήματα που υπάρχουν». Η κ. Χριστοφιλοπούλου τόνισε ότι «εμείς ιδρύσαμε το ΕΣΥ, τον πιο αποδεκτό θεσμό του κράτους στον τομέα της υγείας και είναι χρέος μας να το αναδιοργανώσουμε. Μάλιστα, οι υλικοί και ανθρώπινοι πόροι που θα εξοικονομηθούν, μέσω αυτής της αναδιοργάνωσης, θα επιστρέψουν στο ΕΣΥ για την ενίσχυση επιπλέον δράσεων που σήμερα είναι υποβαθμισμένες».

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ σήμερα στην έντυπη έκδοση της «Ε» και στη συνδρομητική υπηρεσία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass