ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΑΡΡΥΘΜΙΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

Αφαιρεί υδρόμετρα η ΔΕΥΑΛ

* Δεν λείπουν όμως και οι αντιδράσεις από τους πολίτες

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2015 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:18

Έναν τρόπο για να εισπράξει οφειλόμενα ποσά από πολίτες, βρήκε η Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ) καθώς το τελευταίο 10ήμερο σύμφωνα με πληροφορίες προχωρά στην αφαίρεση των υδρομέτρων. Αυτό σύμφωνα με πηγές της υπηρεσίας δεν γίνεται στοχευμένα σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές αλλά σε περιπτώσεις που έχουν παραπάνω από 2 ανεξόφλητους λογαριασμούς, σε περιπτώσεις που δεν έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των μαζεμένων οφειλών αλλά και γενικότερα σε όσους επιδεικνύουν αδιαφορία στις υποχρεώσεις τους.

Δεν λείπουν όμως και οι αντιδράσεις από τους πολίτες σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ρ.Θ. κάτοικος Λάρισας κατέθεσε τη δική του άποψη στην «Ε» για την περίπτωσή του, η οποία σαφώς και έχει ιδιαιτερότητες: «Πριν από δύο χρόνια οι λογαριασμοί μου έρχονταν 110 - 120 ευρώ και μόλις ειδοποίησα την υπηρεσία μου είπαν πως έχει διαρροή. Έπρεπε να πληρώσω πάνω από 400 ευρώ και τα έκανα ρύθμιση» μας λέει. «Στην αρχή έδινα κάποια χρήματα όμως στη συνέχεια πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και με εγχειρήσεις που με άφησε εκτός σπιτιού. Πριν από λίγες ημέρες μου ήρθε ένας λογαριασμός που ανέφερε πως οφείλω 22 ευρώ στο τρέχον λογαριασμό και οφείλω από προηγούμενους λογαριασμούς 453.50 ευρώ. Όμως σαν ημερομηνία λήξης πληρωμής κάτω στον ειδικό πίνακα ανέφερε τις 4 Μαρτίου του 2015. Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί ήρθε συνεργείο της ΔΕΥΑΛ και μου αφαίρεσε το ρολόι. Αυτό στο οποίο στέκομαι είναι πως θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία η υπηρεσία και πως θα πρέπει να γίνεται πιο συγκεκριμένη πότε λήγει και πότε κόβει το νερό. Το νερό είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο για τα σπίτια ειδικά αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες».

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass