Η «ALTERSCOPE» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ «ΜΥΛΟ»

Έκθεση προϊόντων ολιστικού τρόπου ζωής

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2015 20:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:18

 

Η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων, στην Ελλάδα, που αφορούν στη φιλοσοφία ενός ολιστικού τρόπου ζωής, μιας ανερχόμενης κοσμοθεωρίας στην εποχή μας, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, την Κυριακή 1 Μαρτίου, στον Μύλο του Παππά, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας πολιτισμού και επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Τιτλοφορείται «Alterscope», και σχετικά με το τι θα παρουσιαστεί σε αυτή, οι οργανωτές ανακοίνωσαν τα εξής: «Άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα μυήσουν με εκατοντάδες εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες, στη γνώση του ολιστικού τρόπου ζωής. Χωρίς πολλά λεφτά και χωρίς πολύ κόπο, θα σας αποκαλυφθούν όσα χρειάζεστε για να βάλετε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ ζωής, στο οποίο δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.

Βελτιώστε την υγεία σας με φυσικούς τρόπους και ανακαλύψτε τις υπερτροφές και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων. Κάντε φωτογράφιση και ανάλυση της αύρας σας, μάθετε τα μυστικά της κρυσταλλοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας, γνωρίστε τους ενεργειακούς λίθους και τους οργονίτες και πολλά άλλα».

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:  11πμ έως 10μμ.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass