ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

Συγκροτήθηκε το ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 11:31

Με πρόσφατη απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελ. Αναστασοπούλου συγκροτήθηκε σε σώμα το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Λάρισας.

Η θητεία του υπηρεσιακού συμβουλίου ορίζεται από 01-01-2017 έως 31-12-2018 και αποτελείται από τους εξής:

Καψάλη Ιωάννη, διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ως πρόεδρο, με αναπληρωτή του, τον Ευαγγέλου Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.02, διευθυντή του 11ο ΓΕΛ Λάρισας.

Γεωργούση Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19, με οργανική θέση στο 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, ως αντιπρόεδρο - τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Κριαρά Βασίλειο εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, με οργανική θέση στο 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων.

Κοθρά Αικατερίνη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο ΓΕΛ Συκουρίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Κοσμούογλου Χριστίνα, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο 2ο ΓΕΛ Λάρισας .

Κοντσιώτη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, του Γ.Ε.Λ Φαλάνης, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Τζέκα Θωμά, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, του Γ.Ε.Λ Γόννων.

Κοντελέ Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ17.06, του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Ρεμπάπη Παναγιώτη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, του 6ου Γυμνασίου Λάρισας.

Όπως σημειώνεται στην ίδια απόφαση «στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ' αυτό:

Από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων (Σ.Ι.Σ.): Ο Μπακογιάννης Νικόλαος, των «Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη» στην Τερψιθέα Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο των «Εκπαιδευτηρίων Σύγχρονη Παιδεία Βάθεια - Κυραϊλίδη» στον Καρέα Αττικής. Ο Νικόλαος Ράπτης, των «Εκπαιδευτηρίων Ράπτου» στη Λάρισα, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σάββα Στέλιο, των «Εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή» στην Παλλήνη Αττικής.

Από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ): Ο Κουρουτός Μιχάλης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «Λεόντειο Σχολή» Πατησίων, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Αντωνιάδου Γεωργία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Ράπτου» και ο Βουρκούδης Απόστολος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ18, που υπηρετεί στην «Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σελέκο Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Νάκας Δημήτριος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ19, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας , ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Ευαγγέλου Σταματία, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ1 της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας» καταλήγει η απόφαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass