«ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑΓΙΑ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ

66χρονη Λαρισαία γέννησε το εγγόνι της!

* «Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες στη μητέρα μου» καθώς έκανε πράξη «ένα όνειρο ζωής» σημειώνει στην «Ε» η 43χρονη κόρη της.

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 14:37
Μητέρα και γιαγιά στο ίδιο παιδί (ένα υγιέστατο κοριτσάκι) η 66χρονη Αμπελωνίτισσα Αναστασία Οντου. Γέννησε το παιδί της κόρης της Κωνσταντίνα Οντου – Χρυσοχόου, με τη βοήθεια του μαιευτήρα- γυναικολόγου και διευθυντή της «ΓΕΝΕΣΙΣ» Αθηνών, Κωνσταντίνου Πάντου. Μητέρα και γιαγιά στο ίδιο παιδί (ένα υγιέστατο κοριτσάκι) η 66χρονη Αμπελωνίτισσα Αναστασία Οντου. Γέννησε το παιδί της κόρης της Κωνσταντίνα Οντου – Χρυσοχόου, με τη βοήθεια του μαιευτήρα- γυναικολόγου και διευθυντή της «ΓΕΝΕΣΙΣ» Αθηνών, Κωνσταντίνου Πάντου.

Μια 66χρονη από τον Αμπελώνα, «η μεγαλύτερη σε ηλικία παρένθετη μητέρα» σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε στον κόσμο το παιδί της κόρης της.

Το υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους ενός κιλού και 40 γραμμαρίων, ήρθε στη ζωή την περασμένη Τρίτη στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ, του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών μετά από καισαρική επέμβαση που έκανε ο μαιευτήρας γυναικολόγος και διευθυντής της «ΓΕΝΕΣΙΣ» Αθηνών, Κωνσταντίνος Πάντος, πλαισιωμένος από ομάδα ιατρών διάφορων ειδικοτήτων.

«Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες στη μητέρα μου» δηλώνει στην «Ε» η 43χρονη Λαρισαία Κωνσταντίνα Οντου – Χρυσοχόου – κόρη της 66χρονης Αναστασίας Όντου, δηλώνοντας ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι της με το μωρό.

Εξηγώντας για το πώς οδηγήθηκαν στην απόφαση η μητέρα της να γίνει παρένθετη μητέρα, τόνισε στην «Ε» πως «ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα δεν μου επέτρεπε να γίνω μητέρα. Έτσι προσφέρθηκε η μητέρα μου και μετά τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις οδηγηθήκαμε στην απόφαση να κυοφορήσει η μητέρα μου» και να γίνει πράξη «ένα όνειρο ζωής» όπως το χαρακτηρίζει.

Η πρωτοβουλία της 66χρονης να γίνει παρένθετη μητέρα διευκολύνθηκε από θετική δικαστική απόφαση για να ακολουθήσει η εξωσωματική γονιμοποίηση. «Δικαστήριο της Λάρισας» διευκρινίζει στην «Ε» ο μαιευτήρας γυναικολόγος και διευθυντής της «ΓΕΝΕΣΙΣ» Αθηνών, Κωνσταντίνος Πάντος, διευκόλυνε την απόφαση της οικογένειας «αφού πρώτα η 66χρονη υποβλήθηκε σε εξετάσεις από σειρά ιατρών διάφορων ειδικοτήτων που βεβαίωσαν την κατάσταση της υγείας της, ότι δηλαδή η 66χρονη μπορεί να γίνει παρένθετη μητέρα».

«Στο παρελθόν» διευκρινίζει στην «Ε» ο Κ. Πάντος «είχαμε και άλλες παρένθετες μητέρες αλλά η 66χρονη είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία που γέννησε το εγγονάκι της».

«Μέχρι τον 8ο μήνα ήταν μια φυσιολογική εγκυμοσύνη» προσθέτει η 43χρονη, με τον κ. Πάντο να διευκρινίζει πως «επειδή δεν θέλαμε να δημιουργηθούν επιπλοκές, προχωρήσαμε στην καισαρική, το παιδί και η παρένθετη μητέρα είναι υγιέστατοι» καταλήγει ο κ. Πάντος.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι» σημειώνει η 43χρονη προσθέτοντας ότι «η μητέρα μου, που ανυπομονεί να μεγαλώσει το εγγονάκι της, θα επιστρέψει στη Λάρισα μετά τα Χριστούγεννα, ενώ εμείς, με το μωρό, θα γυρίσουμε στο σπίτι μας σε λίγες ημέρες» καταλήγει η 43χρονη που ευχαριστεί δημοσίως την ιατρική ομάδα του κ. Πάντου όπως και τον Λαρισαίο γυναικολόγο της κ. Ρίζο.

Κ.ΤΣΟΛΑΣ - ΒΑΓΓ. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass