ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Προσφορά αγάπης στον σύλλογο «Ελπίς» Τυρνάβου

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 9:24

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε)

Του Κώστα Τσόλα

Συμβάλλοντας στη μεγάλη προσφορά που κάνει χρόνια τώρα ο σύλλογος «Ελπίς» Τυρνάβου η Δημοτική Κοινότητα Τυρνάβου προσέφερε στα συσσίτια του συλλόγου ένα πλούσιο γεύμα για την ημέρα των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα προσφέρθηκαν για τα 30 και πλέον άτομα και οικογένειες, κοτόπουλα, μπιφτέκια, σουβλάκια, κρασί Τυρνάβου, φρούτα, μελομακάρονα κ.α.

Την παράδοση των τροφίμων έκανε χθες ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου και η αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Χαλούλης και Λίτσα Δατσογιάννη, με τη συμπαράσταση όλων των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου .

Από την πλευρά του το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Ελπίς» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσφορά και απευθυνόμενο στον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση μίλησε για τον αλτρουισμό και τη φιλανθρωπία που διακατέχει τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χαλούλη και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου .

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΣ» ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συνεχίζοντας μια παράδοση πολλών χρόνων αθόρυβα και χωρίς καμιά διάθεση αυτοπροβολής οι κυρίες και οι δεσποινίδες του συλλόγου «Ελπίς» Τυρνάβου προσφέρουν καθημερινά στον συνάνθρωπο πάνω από 30 διπλές μερίδες φαγητό, για μεσημέρι και βράδυ, σε ισάριθμους πολίτες ή και οικογένειες. Μάλιστα τώρα τα Χριστούγεννα τους πολίτες αυτούς περιμένουν και άλλα δώρα και επιπλέον ένα γιορτινό φαγητό.

Ο σύλλογος «Ελπίς» με την προσφορά των συμπολιτών οι οποίοι για διάφορους λόγους επιθυμούν να τιμήσουν ακόμα και αγαπημένα τους πρόσωπα που δεν είναι πλέον στη ζωή, προσφέρουν σε συμπολίτες φαγητό για μεσημέρι και βράδυ και ό,τι άλλο χρειάζεται να γεμίσει το τραπέζι όπως τυρί, γιαούρτι, φρούτο και ψωμί.

Οι κυρίες του συλλόγου «Ελπίς» αφιλοκερδώς και με ανιδιοτέλεια κρατούν ζωντανή αυτή τη φλόγα αγάπης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σύλλογος στεγάζεται, από το 1976, σ’ ένα επιβλητικό διατηρητέο νεοκλασικό διώροφο ιδιόκτητο οίκημα προσφέροντας εκτός του υλικού έργου και πνευματικό.

Είναι καρπός κόπων πολλών ανθρώπων που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται εθελοντικά για να στηρίξουν το χριστιανικό έργο.

Βρίσκεται στην οδό Ηλ. Τριανταφύλλου 17, στο κέντρο του Τυρνάβου.

Τον σύλλογο συνδράμουν οικονομικά τα μέλη του, οι απανταχού διαμένοντες Τυρναβίτες και αρκετοί ξένοι φίλοι που αναγνωρίζουν το φιλανθρωπικό έργο.

Κάθε πρωί η συμπολίτισσα κυρία Ιωάννα αναλαμβάνει το μαγείρεμα του φαγητού, σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass