Η «Ε» γιορτάζει και προσφέρει λουκουμάδες

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2016 8:42

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» με τη συμπλήρωση 94 χρόνων από την ίδρυσή του και με αφορμή τη σημερινή εορτή του Αγίου Ελευθερίου, δέχεται ευχές στα γραφεία του (πεζόδρομος Παπασταύρου 6).

Εν τω μεταξύ, από τις 9.30 το πρωί, ακριβώς έξω από τα γραφεία της εφημερίδας, θα λειτουργεί παρασκευαστήριο όπου ζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα παρασκευάζουν και θα προσφέρουν στους Λαρισαίους τους πατροπαράδοτους λουκουμάδες.

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της εφημερίδας, σήμερα θα είναι ανοιχτή για το κοινό και η έκθεση πολιτικής φωτογραφίας με πορτρέτα Λαρισαίων πολιτικών που διετέλεσαν υπουργοί και πρόεδροι της Βουλής και φιλοξενείται στην ισόγεια αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου ΟΥΗΛ. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Χθες την έκθεση επισκέφθηκαν και μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης και συγκεκριμένα η Ε’ και Στ’ τάξη του 2ου Δημοτικού και η Στ’ τάξη του 39ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, όπου ξεναγήθηκαν από τον παλιό δημοσιογράφο της «Ε» κ. Βαγγέλη Ρηγόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass