Εκκλησία, προσφυγικό και χώρα σε κρίση

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2016 21:18

Εκκλησία, μετανάστες, σύγκρουση πολιτισμών, ιερός πόλεμος, κρίση αξιών είναι τα θέματα που πραγματεύεται η εσπερίδα της Λαρισαϊκής Λέσχης που πραγματοποιείται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Ο Πρέσβης του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας στην Ελλάδα κ. Fawwaz Al-Eitan, ο     Αρχιμανδρίτης Πατήρ Νικηφόρος Κοντογιάννης και ο αντιπρόεδρος Ισραηλιτικής Κοινότητας κ. Ηλίας Φιλοσώφ μιλούν για φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια, ενώ θα συνομιλήσουν με το κοινό επί των συγκεκριμένων θεμάτων . Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του αντιδημάρχου πολιτισμού κ. Πάνου Σάπκα, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Λάρισα λόγω της γεωγραφικής της θέσης και του εύφορου εδάφους της, υπήρξε ανέκαθεν ένα μεγάλο χωνευτήρι λαών και πολιτισμών.

Σύντομος ήταν και ο χαιρετισμός του προέδρου της Λαρισαϊκής Λέσχης κ. Γρηγόρη Πρεζεράκου, εστιάζοντας στους στόχους της Λέσχης και ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να περάσει γραμμή, να διδάξει ή να καθοδηγήσει. Ο ρόλος της όπως είπε, είναι να εντοπίζει θέματα που απασχολούν την κοινωνία και να προσπαθεί κάθε φορά να εντοπίζει τον καλύτερο τρόπο για την ενημέρωση του κοινού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass