ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ- ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος Μάριος Ρίζος

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 12:25

Την παραίτησή του από την Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου – Αμπελώνα ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τυρνάβου από τον Αμπελώνα κ. Μάριος Ρίζος.

Ο κ. Ρίζος στην επιστολή παραίτησής του σημειώνει ότι η ζωή κινείται συνήθως σε δύο δρόμους, παράλληλους αλλά και τόσο διακριτούς: υπάρχει ο δρόμος της συνείδησης και πίστης στις προσωπικές μας αξίες και εκείνος της υποταγής και έκπτωσης των αξιών.

Και συνεχίζει στην επιστολή παραίτησης: «Η προσωπική μου διαδρομή, η κοσμοθεωρία μου, μου επιβάλλουν να δημοσιοποιήσω την παραίτησή μου από μέλος της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου- Αμπελώνα.

Καταλύτης για την απόφαση μου αυτή υπήρξε η ασκηθείσα πολιτική της σημερινής κυβέρνησης κι η επακόλουθη ματαίωση των προσδοκιών της ελληνικής κοινωνίας. Παράλληλα θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να συνεχίσω να υπηρετώ με υπευθυνότητα και χωρίς κομματικές αγκυλώσεις τα συμφέροντα των συμπολιτών μου. Ανεπηρέαστα και με γνώμονα το κοινό καλό οφείλω να ασκώ τα αυτοδιοικητικά μου καθήκοντα.

Λογοδοτώ μόνο στην συνείδηση μου και στους πολίτες του Δήμου Τυρναβου-Αμπελώνα, οι οποίοι με περιέβαλλαν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Δεν νιώθω υπεύθυνος για τις πολιτικές που ασκούνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίες οδηγούν τον ελληνικό λαό στην φτώχεια, στην ανεργία, και στην φυγή του εξωτερικού.

Με πνεύμα αγωνιστικότητας και ανεξαρτησίας, καλώ τον κόσμο του Τυρνάβου να στηρίξει ανθρώπους και πολιτικές που θα οδηγήσουν σε ένα νέο ελπιδοφόρο μέλλον, μακριά από την σήψη του παρελθόντος.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Πάντως το θέμα του Μάριου Ρίζου, είχε συζητηθεί στην προχθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος.

Η Νομαρχιακή αποφάσισε ότι οι απόψεις και οι επιλογές του κ. Ρίζου – ο οποίος αποχώρησε από την πλειοψηφούσα παράταξη του δημάρχου, Παναγιώτη Σαρχώση – δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ προτρέπει πλέον την Ο.Μ. Τυρνάβου να λάβει τις αποφάσεις που ορίζει το καταστατικό του κόμματος για ανάλογες περιπτώσεις. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Γνωστοποιούμε ότι στην σημερινή (24 – 11 – 2016) συνεδρίαση της Ν.Ε. μας απασχόλησε η πολιτική στάση του Μάριου Ρίζου, εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, οι απόψεις και οι επιλογές του οποίου, σε επίπεδο αυτοδιοικητικό, και έτσι όπως εκφράζονται μέσα από τη στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως εκ τούτου προτρέπουμε την Ο.Μ. Τυρνάβου να συνεδριάσει άμεσα για το συγκεκριμένο ζήτημα και να καταλήξει στις αντίστοιχες αποφάσεις που ορίζονται με βάση το καταστατικό του κόμματος».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Κώστας Τσόλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass