Αλλαγή ηγεσίας στην παράταξη προανήγγειλε ο Κων. Τζανακούλης

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2015 23:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:02

Αλλαγή ηγεσίας στη δημοτική παράταξη «Λάρισα -Πόλη του Αύριο», προανήγγειλε ο πρώην δήμαρχος Λάρισας Κων. Τζανακούλης κόβοντας την πίτα της παράταξης σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ».

Μιλώντας σε μέλη και φίλους της παράταξης ο κ. Τζανακούλης τόνισε χαρακτηριστικά πως «η παράταξη θα είναι παρούσα στον κατάλληλο χρόνο θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες που χρειάζονται για την αξιοποίηση των άξιων συνεργατών μας ,της ανανέωσης, της αλλαγής ηγεσίας και την προετοιμασία για τις επόμενες εκλογές γιατί αυτή η παράταξη είναι το παρελθόν αλλά και το μέλλον των αυτοδιοικητικών πραγμάτων στον μεγάλο δήμο των Λαρισαίων τον δήμο που τον αναδείξαμε πανελλήνια και διεθνώς που πρωταγωνιστούσε όλα αυτά τα χρόνια στα αυτοδιοικητικα πράγματα της χώρας».

Ο κ. Τζανακούλης, μιλώντας στην εκδήλωση, επιτέθηκε σε όλους όσοι από το 2011, «με ψέματα, με συκοφαντίες, με παραπληροφόρηση, με μηνυτήριες αναφορές, με εισαγγελείς και ανακριτές, εμπειρογνώμονες ελεγκτές και ότι άλλο βάζει στο νου του κάθε αρρωστημένος άνθρωπος» άσκησαν κριτική επί δημαρχίας του.

Κριτική που συνεχίζεται και σήμερα καθώς «εννέα μήνες μετά τις εκλογές δεν λένε να ησυχάσουν όλοι αυτοί που έπαιξαν αυτό τον ρόλο τα προηγούμενα χρόνια» για να προσθέσει ο κ. Τζανακούλης λέγοντας ότι «αρκετά, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την στάση και με όλη την ευγένεια που μας διακρίνει και τον πολιτικό πολιτισμό και την δεοντολογία που διδάξαμε δεν μπορούμε να μένουμε πλέον αμέτοχοι».

 

 

«Σήμερα» τόνισε ο κ. Τζανακούλης ξεκινώντας την ομιλία του «είμαστε εδώ όπως κάνουμε πάντα τα τελευταία 17 χρόνια για να κόψουμε την πίτα της παράταξης μας, της μακροβιότερης δημοτικής παράταξης που υπήρξε σ αυτόν τον μεγάλο δήμο και θα συνεχίσει να υπάρχει μάλλον για πολύ ακόμα και να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στα δημοτικά πράγματα .

Αυτό βέβαια ενοχλεί αρκετούς και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείχνουν. Σήμερα βέβαια είναι ημέρα γιορτής θα έλεγα και δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τέτοια αλλά δεν μας αφήνουν βλέπετε ένθεν κακείθεν, με μας ασχολούνται .

Δεν φτάνει που προσπαθούν να μας αντιγράψουν και δεν τα καταφέρνουν αλλά συνεχίζουν απτόητοι τα ίδια τροπάρια που άρχισαν λυσσωδώς από την έναρξη της τετάρτης θητείας μας στον δήμο ,το 2011.

Θυμίζω για την ιστορία ότι από την άνοιξη του 2011 έγιναν μπλοκ, σάιτ, έντυπα ουσιαστικά για να μας πλήξουν με κάθε τρόπο γιατί τους χαλούσαμε τα σχέδια και ήξεραν ότι για να το καταφέρουν έπρεπε να αγωνιστούν επί μακρόν με ψέματα με συκοφαντίες με παραπληροφόρηση με μηνυτήριες αναφορές με εισαγγελείς και ανακριτές, εμπειρογνώμονες ελεγκτές και ότι άλλο βάζει στο νου του κάθε αρρωστημένος άνθρωπος .

Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί 9 μήνες μετά τις εκλογές δεν λένε να ησυχάσουν όλοι αυτοί που έπαιξαν τον ρόλο που προαναφέραμε τα προηγούμενα χρόνια . Και επειδή αποφεύγουμε να απαντάμε συνήθως, συνεχίζουν απτόητοι ίσως εκλαμβάνοντας αυτό ως αδυναμία μας.

Αρκετά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την στάση και με όλη την ευγένεια που μας διακρίνει και τον πολιτικό πολιτισμό και την δεοντολογία που διδάξαμε δεν μπορούμε να μένουμε πλέον αμέτοχοι. Είπαμε ότι θα κάνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση και αυτό προσπαθούμε αυτούς τους μήνες με την συμμετοχή μας στα διάφορα όργανα.

Ξέρουν όλοι οι δημότες τι κάναμε αυτά τα 16 χρόνια και δεν μπορεί κανένας αυτό να το αμφισβητήσει . Οι ενέργειες, τα έργα, η συμπεριφορά μας θα αποτελούν σημείο αναφοράς και συζήτησης για πολλά χρόνια.

Η παράταξη θα είναι παρούσα στον κατάλληλο χρόνο θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες που χρειάζονται για την αξιοποίηση των άξιων συνεργατών μας, της ανανέωσης, της αλλαγής ηγεσίας και την προετοιμασία για τις επόμενες εκλογές γιατί αυτή η παράταξη είναι το παρελθόν αλλά και το μέλλον των αυτοδιοικητικών πραγμάτων στον μεγάλο δήμο των Λαρισαίων, τον δήμο που τον αναδείξαμε πανελλήνια και διεθνώς, που πρωταγωνιστούσε όλα αυτά τα χρόνια στα αυτοδιοικητικα πράγματα της χώρας .

Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τα δημοτικά πράγματα και ενστερνίζονται τις απόψεις μας να έρθουν μαζί μας σ αυτόν τον ωραίο αγώνα ο δήμος, μας έχει ανάγκη όλους» κατέληξε ο πρώην δήμαρχος. Σημειώνεται πως την πίτα της παράταξης ευλόγησε ο μητροπολίτης Λάρισας σεβασμιότατος Ιγνάτιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass