Παρατείνονται ρυθμίσεις στον Ευαγγελισμό λόγω νέου σταθμού διοδίων

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2015 20:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:57

 

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν την κατασκευή  του πλευρικού σταθμού διοδίων  στον ανισόπεδο κόμβο (ΑΚ) Ευαγγελισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας. Η ΕΛΑΣ αποφάσισε την παράταση της κυκλοφοριακής ρύθμισης, που αφορά την κατασκευή του  Σταθμού διοδίων στο δεξιό κλάδο εισόδου προς Θεσσαλονίκη καθώς και των κεντρικών νησίδων στην κάθετη οδό 2, για το χρονικό διάστημα, από την 15- 2-2015 έως 28-2-2015. Σε εκτέλεση της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων απαγορεύονται:

Η αριστερή στροφή από τον κλάδο εξόδου του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση από Αθήνα προς την κάθετη οδό Ε2 με κατεύθυνση προς Μακρυχώρι. Η αριστερή στροφή από την κάθετη οδό Ε2 προς τον κλάδο εισόδου του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η αριστερή στροφή από την κάθετη οδό Ε2 προς τον κλάδο εισόδου του Αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Η κινούμενοι επί του κυκλικού κόμβου 1 έχουν προτεραιότητα έναντι όλων των εισερχόμενων στον κυκλικό κόμβο. Οι απαγορευμένες κινήσεις θα εξυπηρετούνται μέσω του κυκλικού κόμβου 1 (ανατολικά της κάθετης οδού) με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση με εξαίρεση την κίνηση προς Αθήνα η οποία εξυπηρετείται μέσω της υφιστάμενης αριστερής οδού εξυπηρέτησης SR2.

(φωτο αρχείου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass