ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ

Εκδηλώσεις για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Μουσικής

Δημοσίευση: 15 Νοε 2016 14:12

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Μουσικής, η 1η Στρατιά/EU-OHQ διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στη Λάρισα, με τη συμμετοχή των Στρατιωτικών Μουσικών της 1ης Στρατιάς του Γ’ και Δ’ Σώματος Στρατού.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει: Αύριο Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 19:00: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφικού υλικού και αντικειμένων τα οποία αντικατοπτρίζουν ντοκουμέντα από τη συγκρότηση της 1ης Στρατιωτικής Μουσικής στο Ναύπλιο το 1825 έως σήμερα και Κουιντέτο 5 μουσικών οργάνων από τη Στρατιωτική Μουσική του Γ΄ΣΣ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας / Μουσείο Γ.Ι. Κατσιγρα. H έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 26 Νοεμβρίου.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι: Επίδειξη στην Κεντρική πλατεία Λάρισας από τη Στρατιωτική Μουσική του Γ’ΣΣ. Στις 18:00: Συναυλία στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα» και επίδειξη από τη Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλειο χώρο του Στρατηγείου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 θα συμμετάσχουν οι Στρατιωτικές Μουσικές (1ης Στρατιάς/EU-OHQ - Γ’ΣΣ και Δ΄ΣΣ) και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με την ευγενική συμμετοχή της η κ. Αθηνά Πολυμέρου. Στην εν λόγω εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι θρησκευτικές, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης και είναι ανοιχτή στο κοινό και στα ΜΜΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass