Έπεσαν στο καθήκον 127 αστυνομικοί

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2015 17:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:55

Συνολικά 127 αστυνομικοί έπεσαν στο καθήκον και ο αριθμός αυτός, δυστυχώς, αυξάνεται κάθε χρόνο, όπως υπογραμμίστηκε σήμερα στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων , στο καθήκον, αστυνομικών, στη Λάρισα. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και περιελάμβανε μνημόσυνο στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου και στη συνέχεια τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων αστυνομικών, στο αστυνομικό μέγαρο. 

Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας ταξίαρχος Νικ. Γιαννέλος, αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη των ηρωικώς πεσόντων, για την επίτευξη της κοινωνικής συνοχής και της ευημερίας των πολιτών.  Ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Αθαν. Νταβούρας αναφέρθηκε στο ιστορικό και τις προσπάθειες των συνδικαλιστών, να αρχίσει να τιμάται η ημέρα μνήμης των θανόντων στο καθήκον αστυνομικών. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, από τους: Βουλευτή κ. Χρ. Κέλλα, βουλευτή κ. Δέσποινα Σβερώνη, αρχηγό ΤΑ αντιπτέραρχο Χρ. Βαΐτση, διοικητή 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Νικ. Γιαννέλο, διοικητή ΠΥ Λάρισας Κων. Σκούπρα,  εκπρόσωπο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Χρ. Καλομπάτσιο, πρόεδρο ΔΣ της ΠΟΑΣΥ κ. Μιχ. Τολίκα, γραμματέα ένωσης αξιωματικών ΕΛΑΣ Θεσσαλίας Γεωργ. Βασιλείου,  πρόεδρο των αποστράτων Χωροφυλακής και ΕΛΑΣ Β. Διβάνη. Η τελετή έκλεισε με σιγή ενός λεπτού και τον εθνικό ‘ύμνο από τη φιλαρμονική του ΔΩΛ. Στη συνέχεια προβλήθηκε 9λεπτο βίντεο, παραγωγής της ομοσπονδίας των αστυνομικών (ΠΟΑΣΥ), που έδειχνε την επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος.

Στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν: Οι βουλευτές κ. κ. Β. Κόκκαλης και Μαξ. Χαρακόπουλος, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ιωαν. Μαγκούτας, ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Γ. Σούλτης, ο διευθυντής αστυνομίας Λάρισας Παν. Ντζιοβάρας και άλλοι προσκεκλημένοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass