ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. τιμά τον προστάτη της Αγ. Αρτέμιο

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2016 8:37

Με πανηγυρικό εσπερινό, που τελέσθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στον προαύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας, ξεκίνησαν χθες οι θρησκευτικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Σήμερα Πέμπτη, στις 10 το πρωί θα τελεσθεί επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λάρισας ενώ σήμερα επίσης τιμάται και η Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 17:30 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Νίκαιας «Ι. Πατάκης» θα διεξαχθεί αγώνας καλαθοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, προκειμένου να προσφερθούν σε Ιδρύματα της Λάρισας.

Τέλος από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας βρίσκεται σε εξέλιξη εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού των υπηρεσιών της, έως και σήμερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass