Αγιά: Περίσσεψαν γέλιο και ευαισθησία…

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2015 18:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:46

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε», του Νίκου Γουργιώτη)

Περίσσεψε το γέλιο, αλλά, κυρίως, κι αυτό ήταν το ζητούμενο, η ευαισθησία, το βράδυ της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλ­λίδα» στην Αγιά.

Η κωμική θεατρική παράσταση, που έδωσε η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», μετά από πρω­τοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αγιάς για να στηριχθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Επιτυχία διπλή, αφού από τη μια, ο κόσμος, που κατέκλυσε την αίθουσα «Αλέξανδρος Αλεξούλης», το καταχάρηκε πραγματικά, ενώ από την άλλη, η έκκληση αντί εισιτηρίου οι θεατές να φέρουν μαζί τους τρόφιμα μακράς διάρκειας ή άλλα είδη νοικοκυριού, βρήκε θερμή ανταπόκριση και συγκεντρώθηκε μια πολύ μεγάλη ποσότητα προς ενίσχυση του Παντοπωλείου.

Χαιρετισμό στην όλη εκδήλωση απηύθυνε η πρόεδρος της Διαχει­ριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιδήμαρχος Αγιάς Χριστίνα Γιαννουλέα, όπως και ο Θεόδωρος Γκασδράνης, προϊ­στάμενος του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτι­σμού του Δήμου, οι οποίοι, πέραν των ευχαριστιών τους στη θεατρική ομάδα και στον Σύλλογο Γυναικών, μίλησαν για τη λειτουργία του Πα­ντοπωλείου, αναφέρθηκαν στα κριτήρια ένταξης όσων το επιθυμούν στο πρόγραμμα βοήθειας και κάλεσαν τους δημότες της Αγιάς να αγκαλιά­σουν τον καλό αυτό σκοπό.

Χαιρετισμό απηύθυνε, εκ της θεατρικής ομάδας, το μέλος της Αχιλλέας Ε. Αρχοντής, ο οποίος, εμφανώς ικανοποιημένος από την επι­τυχία της βραδιάς, συνεχάρη τις γυναίκες για την πρωτοβουλία, χαρα­κτήρισε αξιέπαινη και αξιόλογη την κίνηση αυτή δημιουργίας του Πα­ντοπωλείου από τον Δήμο Αγιάς, δήλωσε πως ο «Μιλτιάδης Δάλλας» θα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες και εξέφρασε την ελπίδα η κοι­νωνία να πορεύεται με χαμόγελο, ενότητα και αλληλεγγύη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δη­μοτικού Συμβουλίου Αγιάς Γιάννης Αργυρούλης, οι δημοτικοί σύμβου­λοι Χρήστος Σκαρκάλης, Αναστασία Ζιούλη και Θεόδωρος Σουλιώτης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας, η πρόε­δρος του Συλλόγου Γυναικών Βαϊτσα Παπακώστα, τα μέλη του Διοι­κη­τικού Συμβουλίου και η υπεύθυνη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αγιάς Στέλλα Γογουροπούλου.   

Η παράσταση είχε τον τίτλο «Λες να...; Μπα, δεν... Έ, κι άμα;... Έ, τότε...» και συμμετείχαν οι Νανά Μπακρυνιώτη, Φώτης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Αρχοντής, Βασιλική Καλέση, Κωνσταντίνος Καμπίσιος, Χά­ϊδω Σιμψιρή, Βασίλης Βαλάρης, Χριστίνα Χριστούλα, Αχιλλέας Κ. Αρ­χοντής, Νατάσα Τσιμπόλη, Περικλής Χασταλής, Μαρία Αλί Χαν, Αχιλ­λέας Ε. Αρχοντής, Κορίνα Μακροδήμου. Η χορογραφία ήταν της Νατά­σας Τσιμπόλη, την επιμέλεια παραγωγής είχε η Κορίνα Μακροδήμου, στο μακιγιάζ και στην επιμέλεια ροής ήταν η Μαρία Στάμου, στα φώτα και στον ήχο ο Φωκίωνας Γεωργοβίτσας, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια είχε η Μαρία Αλί Χαν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass