Νέο ΔΣ στην «Πορεία Αγάπης»

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2015 18:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:42

 

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη από τη συνέλευση του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Πορεία Αγάπης» ,που εδρεύει στη Λάρισα και έχει ως εξής:  Σωτ. Αθ. Μουντζούρης, Αθανάσιος Νικ. Νανάς, Ευαγγελία συζ. Αχιλ. Ζαφειρίου, Γεώργιος Ανδρ. Σοφαδίτης, Ματθαίος Αλεξ. Σολοβός , Αθαν. Δημ. Τσάμης. Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι :Μαρία συζ. Ιω. Αγγελοπούλου-Γκινούδη, Αλέξιος Αχιλ. Ζαφειρίου , Ευαγγελία Γ. Παρασκευούδη , Αλέξ. Γ. Χριστοφορίδης .Η θητεία των νέων οργάνων  είναι τριετής.

Πριν από την έναρξή της συνέλευσης μίλησε ο  χειρουργός ιατρός κ. Δημητρίου  Δημήτριος, που επισκέπτεται τακτικά την  Αφρική ως επικεφαλής εθελοντικών κλιμακίων γιατρών του αντίστοιχου συλλόγου των Αθηνών «ΚΕΔΑΣ-Άγιοι Ανάργυροι», με τον οποίο συνεργάζεται η «Πορεία Αγάπης.» Ο ομιλητής  αναφέρθηκε στην  ανάγκη συνεργασίας  σε διάφορους τομείς  με την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική , μεταξύ των οποίων και εκείνοι  της υγείας και της εκπαίδευσης, που έχουν  μεγάλη ανάγκη οι γηγενείς κάτοικοι, ανεξαρτήτως, γλώσσας, φυλής ή θρησκεύματος. Στον τομέα της υγείας, τόνισε ο ομιλητής,  η συνεργασία με τους   τοπικούς Επισκόπους της Ουγκάντα και MWATZA (Β. Τανζανία)-όπως απέδειξε η πράξη των τελευταίων 10 ετών- ήταν αναγκαία, επιτυχής και επωφελής για την στήριξη και την ανάπτυξη της  Ορθόδοξης Ιεραποστολής των χωρών αυτών. Επίσης, ακουστικοοπτικό υλικό, για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στο Μπουρούντι-Ρουάντα, προβλήθηκε και από τον Θεολόγο  Αλέξη Ζαφειρίου, που  ως εθελοντής της «Πορείας Αγάπης» επισκέπτεται τακτικά  Ορθόδοξες Ιεραποστολές στην Αφρική. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις ανάγκες, στην προσπάθεια ανασυγκρότησης  των χωρών αυτών , της Ορθοδόξου Εκκλησίας ,καθώς και στις  μεγάλες ανάγκες σε υποδομές, πρόσωπα και μέσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass