Το Κίνημα συζητά στη Λάρισα ενόψει της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2015 12:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:31

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ν. Λάρισας, καλεί όσους "μοιράζονται τους προβληματισμούς για την πορεία του δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου, όσους και όσες υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος και εντάχθηκαν σε αυτό" στη συζήτηση που διοργανώνεται την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, στις 17.00 στο «Φρούριο».

Η εκδήλωση αυτή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "θα σηματοδοτήσει την έναρξη του διαλόγου με συμμετοχικά και κινηματικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να προσδιορίσει και να αναδείξει το σύγχρονο στίγμα αλλά και την καινοτόμο δράση των προοδευτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστεράς, με νέες μορφές οργάνωσης και δράσης, με διακριτό στίγμα έναντι της συντήρησης και με ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την μετάβαση στην Μεταπελατειακή Ελλάδα.  Θέλουμε να καταγράψουμε και να επεξεργαστούμε τις απόψεις-θέσεις και προτάσεις που στόχο θα έχουν την ανασυγκρότηση του ιδεολογικού προτάγματος των προοδευτικών δυνάμεων".

Η συζήτηση πραγματοποιείται ενόψει και της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass