Β. Λεβέντης στην «Ε»: Ο λαός αγαπάει την αλήθεια

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2015 21:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:07

 

Με τη φράση «Ο λαός αγαπάει την αλήθεια», κατέληξε στη δήλωσή  του στην «Ε», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος απέδωσε την απρόσμενη και μεγάλη άνοδο του κόμματος του (το ιστορικό 1,79%), στην προβολή του από τα τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης (το Πέλλα TV κυρίως, το τελευταίο τρίμηνο), σε αντίθεση με τα αθηναϊκά, που στήριξαν Θεοδωράκη.

Σε συνέντευξη του, στην «Ε», για την αποτίμηση των εκπληκτικών αποτελεσμάτων του κόμματος του, (από το 0,28% των εκλογών του Ιουνίου 2012, εξαπλασίασε (!) τα ποσοστά του, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015), δηλαδή 113.300 ψήφους!) ο κ. Β. Λεβέντης σημείωσε ότι η επιτυχία οφείλεται στην προβολή του από τα τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης (το Πέλλα TV κυρίως), σε αντίθεση με τα αθηναϊκά, που στήριξαν Θεοδωράκη. Υπογράμμισε ότι «Σε όλη τη Μακεδονία πήραμε πάνω από το 2, 5% είπε και ειδικά στη Θεσσαλονίκη φτάσαμε το 5,6%, είπε» γιατί ο κόσμος έμαθε για τις απόψεις μου. Στη Λάρισα, εμφανίστηκα σε δύο κανάλια. Σε άλλες περιοχές της χώρας υπήρχα έλλειμμα πληροφόρησης. Οι έξι «βαρόνοι» των πανελλαδικών καναλιών, δεν μας έπαιξαν. Αυτό που έγινε χτες είναι η ήττα των καναλιών και η νίκη των πολιτών. Στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι έξι «βαρόνοι» κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Αν έπαιρναν το μήνυμά μα ς σε όλη τη χώρα, τα ποσοστά μας θα ήταν πολύ μεγαλύτερα. Η φλόγα για την Ένωση Κεντρώων ξεκίνησε, παλέψαμε τη διαπλοκή…»  

Η Ένωση Κεντρώων ιδρύθηκε το 1992 και διεκδικεί τη συνέχεια του ιστορικού πολιτικού χώρου του Κέντρου. Στις εκλογές του 1993 συγκέντρωσε ποσοστό 0,23% και αναδείχθηκε έβδομο κόμμα. Το έτος 1996 πήρε 0,70%, ενώ στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις η Ένωση Κεντρώων κυμάνθηκε μεταξύ του 0,26% και 0,61%. Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 πήρε μόλις 0,28%, αλλά την Κυριακή έκανε το «μπαμ»! Η Ένωση Κεντρώων στην εκλογική περιφέρεια του κ. Β. Λεβέντη, στην Α’ Θεσσαλονίκης, άφησε πίσω το ΠΑΣΟΚ,  με ποσοστό 4,12%. Στη Β’ Θεσσαλονίκης η Ένωση Κεντρώων συγκέντρωσε 4,04%.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass