ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Ο Έλληνας να «ξαναβρεί»… τη χαμένη του αξιοπρέπεια

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2015 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:05

Της Σοφίας Ορφανιώτη

Με την προσδοκία ότι θα αλλάξει η υφιστάμενη κατάσταση στη χώρα μας, ψήφισε χθες η πλειοψηφία των πολιτών στη Λάρισα.

Νεότεροι αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας ψηφοφόροι, με την ψήφο τους όπως δήλωσαν στην «Ε», ελπίζουν ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, να διαπραγματευτεί με τους δανειστές, εκ νέου τα θέματα της οικονομικής πολιτικής που τόσο έπληξαν τα προηγούμενα χρόνια τους Έλληνες πολίτες.

Λίγα μόλις λεπτά αφότου ψήφισε το κόμμα που πιστεύει ότι θα οδηγήσει τη χώρα στην ευημερία και δεν είναι άλλο για κείνον πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπαιδευτικός Αντώνης Οικονόμου, μιλώντας στην «Ε» σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «ελπίζουμε σε μια τεράστια αλλαγή για το αύριο, για το μέλλον των νέων παιδιών. Περιμένουμε να «επανέλθουν» η αξιοπρέπεια και η δημοκρατία και κυρίως η αισιοδοξία και η ελπίδα στα πρόσωπα μας. Η διευθέτηση των σχέσεων με την Ε.Ε., αλλά και η νέα διαπραγματευτική θέση που θα μας προσδώσει την κυριαρχία που χάσαμε».

Πρεσβεύοντας τις σταθερές αξίες του ΚΚΕ ο Θωμάς Γεωργάκης επεσήμανε ότι «την επόμενη μέρα ο ελληνικός λαός θα είναι σε θέση να απαντήσει στα νέα αντιλαϊκή θύελλα που έρχεται και μέσα από ένα ισχυρό ΚΚΕ θα υπάρξει λαϊκή αντιπολίτευση».

Ο 53χρονος Χρήστος ψήφισε στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση όπως δήλωσε το «Ποτάμι» και η απάντηση σε αυτή την επιλογή ήταν γιατί δεν επιθυμεί αυτοδύναμες κυβερνήσεις, αλλά κυβερνήσεις συνεργασίας.

Η νεαρή ψηφοφόρος Παναγιώτα Μπέλλου με ευθύτητα δήλωσε ότι επέλεξε τη Ν.Δ. και αυτό γιατί όπως είπε φοβάται για την επόμενη μέρα. Με τη Ν.Δ. ισχυρίζεται ότι η χώρα μας μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα τα μεγάλα εθνικά θέματα και κυρίως να αντιμετωπιστεί η οικονομική κατάσταση στη χώρα. Η Ν.Δ. έχει την εμπειρία της διακυβέρνησης και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί.

Ένας ακόμη νέος ψηφοφόρος ο 22χρονος Θωμάς θεωρεί ότι μόνο η Ν.Δ μπορεί εξασφαλίσει εφόσον σταθεροποιηθεί η κατάσταση ένα βέβαιο μέλλον για κείνον και τη γενιά του. Θεωρεί ότι τα δύσκολα θα περάσουν και η χώρα μας θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Αντίθετα προσθέτει με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τα χειρότερα έπονται…..

Χαρακτηριστική ήταν και η άποψη της 30χρονης Μελίτας που βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε είπε: «Περιμένω ένα αύριο χωρίς τρομοκρατία από κανέναν για να συνεχίσω να ζω και να εργάζομαι στον τόπο που γεννήθηκα».

Ενώ συμφώνησε και η φίλη της που βιώνει την ανεργία, έχοντας πτυχίο και μεταπτυχιακό, ευχήθηκε η κυβέρνηση που θα προκύψει να δώσει λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της χώρας και συγκεκριμένα της οικονομίας και της εγκληματικότητας.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass