ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια έδρα για το «Ποτάμι»

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2015 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:05

 

Μία έδρα στο νομό Λάρισας, φαίνεται να κατακτά το «Ποτάμι», σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, που διαμορφώθηκαν από τα μισά εκλογικά τμήματα του νομού χθες, έχοντας καταλάβει την πέμπτη θέση, με ποσοστό 5.39%.

Αν και δεν πέτυχε το στόχο του τρίτου κόμματος πανελλήνια, παρόλα αυτά φαίνεται να κέρδισε σημαντικό έδαφος στη χώρα, σε σύγκριση με την πρώτη του εμφάνιση στις Ευρωεκλογές του 2014. Το 2014 είχε αναδειχθεί πέμπτο στις προτιμήσεις του λαού κατά σειρά κόμμα και  σήμερα βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Σημαντικό προβάδισμα, μεταξύ των υπόλοιπων υποψηφίων του στο ψηφοδέλτιο του «Ποταμιού» στο νομό Λάρισας, εμφανίζεται να έχει ο χειρούργος ορθοπεδικός κ. Κωνσταντίνος Μπαργιώτας και ακολουθούν οι κ.κ. Γιώργος Καραβάνας, Κων. Πλίτσης και Βασίλης Κυριτσάκας.

Ο κ. Μπαργιώτας, διατήρησε από τα πρώτα αποτελέσματα, την πρώτη θέση προτίμησης των ψηφοφόρων, με τους κ. Καραβάνα και κ. Πλίτση να διαδέχονται τη δεύτερη και την τρίτη θέση, σε σταυρούς αντίστοιχα.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών το «Ποτάμι» Λάρισας, σε ανακοίνωσή επισημαίνει: «Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο. Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στο ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική του νίκη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του για το καλό της χώρας.

Αισθανόμαστε ωστόσο υποχρεωμένοι να επισημάνουμε τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουν όσοι προκάλεσαν εκλογές, την κρίσιμη αυτή περίοδο. Ελπίζουμε ότι ήδη έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται και να εργάζονται στη νέα πραγματικότητα, που οριοθετούν οι δηλώσεις του κ. Ντραγκι. 

Στο Ποτάμι είμαστε ευγνώμονες προς τους πολίτες της Λάρισας, που αγκάλιασαν και υποστήριξαν τις θέσεις και τον αγώνα μας. 

Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πολίτη, που μας επέλεξε για να δώσουμε τη μάχη για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη Χώρα. Δώσαμε ένα τίμιο και σωστό αγώνα βασισμένοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις, στους εθελοντές και τους υποψηφίους μας που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να ακουστούν δυνατά οι θέσεις του Ποταμιού. 

Επιφυλασσόμαστε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα για την τρίτη θέση. Αισιοδοξούμε ότι ο ελληνικός λαός θα μας δώσει τη δύναμη και τη δυνατότητα να συμβάλουμε καθοριστικά και θετικά στην επόμενη μέρα.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε κάθε  λύση που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας, το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, τις καταθέσεις των πολιτών και την απαραίτητη μέριμνα για τους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη για κοινωνική μέριμνα». 

 

 ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass