ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Τα μεταλλαγμένα γονίδια και το μνημονιακό Ποτάμι

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:03

 

«Το μνημονιακό Ποτάμι, στα μουλωχτά, ψηφίζει την εισαγωγή των μεταλλαγμένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του: «Το θράσος του κ. Σταύρου Θεοδωράκη και όλων αυτών που κρύβονται στα θολά μνημονιακά του νερά του «Ποταμιού», δεν έχει πάτο. Η αλήθεια, όμως, δεν μπορεί να κρυφτεί.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε στις 15 Ιανουαρίου με μεγάλη πλειοψηφία συμφωνία για ένα νέο σύστημα εισαγωγής των μεταλλαγμένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με «480 υπέρ» από το Λαϊκό Κόμμα, τους Σοσιαλδημοκράτες και τους Φιλελεύθερους, έναντι «159 κατά» από τους Πράσινους και την Αριστερά. Από τους Έλληνες ευρωβουλευτές, ψήφισαν θετικά οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού, Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος. Οι άλλοι που ψήφισαν θετικά ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), ο Γιώργος Κύρτσος (ΝΔ) και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ). Ο τρόπος με τον οποίο ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού, μαρτυρά ποια ακριβώς συμφέροντα εξυπηρετούν. Μ’ αυτή την ψηφοφορία η Ευρώπη παραδίδεται στην «αγορά των γονιδίων» με άγνωστες επιπτώσεις για την υγεία των πολιτών. Επίσης, η παραπάνω ψηφοφορία αποδεικνύει το αυτονόητο: Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, όλοι μαζί, έχουν τα ίδια μνημονιακά γονίδια…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass