Ο ΝΤΙΝΟΣ ΠΛΙΤΣΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ

Η Βουλή χρειάζεται ανθρώπους της αγοράς, με όραμα

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2015 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:01

Την βεβαιότητά του ότι το «Ποτάμι» θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και θα κληθεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, προσφέροντας την εγγύηση που επιθυμεί ο ελληνικός λαός εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στο νομό Λάρισας Ντίνος Πλίτσης, στην χθεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο «Κλίμαξ».

Μιλώντας μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, με τον ρεαλιστικό και πειστικό λόγο που τον διακρίνει ο Λαρισαίος μηχανολόγος μηχανικός αφού ευχαρίστησε θερμά τους φίλους, συνεργάτες και ψηφοφόρους «για την θέρμη με την οποία αγκάλιασαν την υποψηφιότητά του από την πρώτη στιγμή», τους κάλεσε «να αποφύγουν τα ψευτοδιλήμματα που θέτουν οι κόμματα εξουσίας» και να επιλέξουν το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη το οποίο είναι η «ζωντανή» απόδειξη ότι το σύστημα είναι υγιές.

Εξήγησε ακόμη ότι «κατέρχεται υποψήφιος με το Ποτάμι γιατί πιστεύει στον καλύτερο εαυτό της πατρίδας, γιατί θέλει να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε το αύριο να χτιστεί πάνω σε αυτόν τον καλύτερο εαυτό, γιατί το αύριο δεν έρχεται, φτιάχνεται. Για πρώτη φορά ίσως στην νεότερη πολιτική ιστορία μας θα κληθεί ένα Κίνημα που δεν κουβαλάει τις αρρώστιες του παλιού κομματικού συστήματος να κάνει μια ουσιαστική άμεσα εφαρμόσιμη κυβερνητική πρόταση στον ελληνικό λαό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ντίνος Πλίτσης υποστήριξε πως « ο κόσμος θέλει στα έδρανα της Βουλής, ανθρώπους της αγοράς, που πιάνουν τον σφυγμό της κοινωνίας, που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στον σκληρό χώρο του ιδιωτικού τομέα. Φτάνει πια με τους επαγγελματίες πολιτικούς. Έφτασε η ώρα για την κατηγορία των πολιτικών που έχουν ένσημα και μάλιστα πολλά και μία άλλη κουλτούρα για τη ζωή» κατέληξε.

Φυσικά η βραδιά συνεχίστηκε με διάλογο, με το ακροατήριο να ρωτά τον υποψήφιο βουλευτή για τις θέσεις του «Ποταμιού» στα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την οικονομία, ενώ άπαντες ευχήθηκαν στον Ντίνο Πλίτση «να εκλεγεί στη Βουλή, ώστε ο νομός Λάρισας να έχει μια ξεχωριστή και δυναμική παρουσία στην κεντρική πολιτική σκηνή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass