ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ- ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Ουρές αυτοκινήτων λόγω ...πράσινου!

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 10:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

Πλήθυναν οι διαμαρτυρίες, που φτάνουν και στην «Ε», για την κατάσταση που διαμορφώνεται, με την ανακατασκευή των οδών Γεωργιάδου- Αεροδρομίου και συγκεκριμένα στη συμβολή των, στο ύψος των παλιών Σφαγείων και της πλατείας Θωμά Χούρλια. Οι φωτεινοί σηματοδότες, ακόμα κι όταν παραδοθεί η υπό κατασκευή οδός, θα έχουν το ίδιο πρόβλημα, που είναι: Οι χρόνοι που δίνονται από κάθε κατεύθυνση στα αυτοκίνητα, χρειάζονται αλλαγές. Παρατηρείται ότι σχηματίζονται ουρές καθημερινά, στα οχήματα που έρχονται από Νέα Σμύρνη και από την αντίθετη κατεύθυνση, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Αντιθέτως, τα οχήματα που έρχονται από την κατεύθυνση της οδού 31ης Αυγούστου- Αεροδρομίου, έχουν παραπάνω χρόνο στο «πράσινο», σύμφωνα πάντα με παρατηρήσεις οδηγών.

Στο ζήτημα παρενέβη το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, που έκανε και σχετικό έγγραφο, με μια διαφορετική πρόταση: Θεωρεί ότι το ουσιαστικό πρόβλημα είναι το φανάρι, για τον κατευθυνόμενο από την 31ης Αυγούστου προς την Αεροδρομίου, που μπορεί με την υπάρχουσα ρύθμιση, να στρίβει αριστερά, προς το Νοσοκομείο, δηλαδή, να επιστρέφει προς το κέντρο. Αυτό, καθυστερεί τους χρόνους όλων των άλλων φαναριών, άδικα. Και αυτό, επειδή ελάχιστοι οδηγοί, καθ' όλο το 24ωρο κάνουν αυτή τη στροφή. Γιατί, όποιο όχημα πρέπει να γυρίσει αριστερά (ουσιαστικά προς τα πίσω), μπορεί να το κάνει λίγο πριν, στο ύψος της διασταύρωσης Αγιάς και Ερυθρού Σταυρού, όπου υπάρχει και κύκλος, μπροστά στην κύρια είσοδο του νοσοκομείου, που βγάζει στην οδό Ολύμπου. Για το θέμα παρενέβη και μέσω της «Ε» κι ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Βασίλης Μανδηλάς, που θεωρεί ότι το κύριο πρόβλημα, είναι ακριβώς η στροφή αριστερά, στα φανάρια της οδού Αεροδρομίου. Οπότε, μέχρι την παράδοση της οδού Αεροδρομίου, με τη νησίδα στη μέση, θα πρέπει να επιλυθεί. Αν έχουν έτσι τα πράγματα και το δουν οι ειδικοί...

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass