ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΚΕ ΛΑΡΙΣΑΣ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσει συκοφαντικά για την Αριστερά»

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

Tην Κλινική Θωμά επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Γ. Λαμπρούλη και Ευαγγελία Λίτσα. Στη συζήτηση με εργαζόμενους, τονίστηκε μεταξύ άλλων: «Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εκτός όλων των άλλων, θα λειτουργήσει και αποπροσανατολιστικά για τον λαό και συκοφαντικά για την Αριστερά. Διότι βλέποντας τα πεπραγμένα της ο λαός μπορεί να σκεφτεί ότι “η Αριστερά είναι το ίδιο με τους άλλους” και να βγάλει το συμπέρασμα πως “ούτε στην Αριστερά υπάρχει ελπίδα για τον λαό”.

Απ' αυτή την άποψη ο πραγματικός αριστερός, ο ριζοσπάστης, γενικότερα ο προοδευτικός άνθρωπος θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ αν θα δώσει την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί, αν, παρασυρόμενος από το “ρεύμα”, το κάνει, θα συμβάλλει, έστω και χωρίς να το θέλει, στην συκοφάντηση του ρόλου και της ιστορίας της Αριστεράς.

Βεβαίως, εμείς λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει εξελιχθεί σήμερα, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική Αριστερά. Γιατί η πραγματική Αριστερά δεν συζητάει με τους εχθρούς του λαού, τους εκπροσώπους των ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, για το πως θα κυβερνήσει, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του. Γιατί η πραγματική Αριστερά δεν δηλώνει πίστη και υποταγή στα καπιταλιστικά αφεντικά της ΕΕ και του ΔΝΤ, στα ιμπεριαλιστικά γεράκια του ΝΑΤΟ. Οι του ΣΥΡΙΖΑ που τα κάνουν αυτά, και πολλά άλλα παρόμοια, μπορεί να δηλώνουν αριστεροί, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι...».

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass