ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Στη Λάρισα ο επικεφαλής του Επικρατείας «Ποταμιού»

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2015 10:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:51

 

Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα Κυριακή, στις 12:30, το μεσημέρι στο «Divani Palace», ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «Ποταμιού», κ. Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο οποίος και θα είναι ο βασικός ομιλητής στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του νομού Λάρισας.

Σε ανακοίνωση της η τοπική Συντονιστική Επιτροπή του «Ποταμιού», αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η πορεία προς τις εκλογές δεν είναι ποτέ και για κανένα κόμμα εύκολη. Ακόμα δυσκολότερη είναι πάντα για τους υποψηφίους που πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες ενός προεκλογικού αγώνα καθώς και στο φυσιολογικό και ανθρώπινο άγχος της προσωπικής εκλογής τους.

Το Ποτάμι με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Παναγιώτη Καρκατσούλη, τον καλύτερο δημόσιο υπάλληλο στον κόσμο για το 2012, παρουσιάζει και επίσημα τους τοπικούς του υποψηφίους στο κοινό και στο τύπο. Το Ποτάμι είναι περήφανο για τους ανθρώπους που προσφέρθηκαν να δώσουν τη μάχη αυτή εκθέτοντας τους εαυτούς τους στην κρίση των συμπολιτών τους. Το Ποτάμι είναι όμως περισσότερο χαρούμενο γιατί δίνει ένα σωστό, τίμιο και συνεπή εκλογικό αγώνα χωρίς προσωπικές ατζέντες και μικροπολιτικές στρατηγικές. Το αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα θετικό όχι μόνο γιατί το Ποτάμι θα λάβει την τρίτη καθοριστική θέση, αλλά κυρίως γιατί έχει δώσει ένα ωραίο προεκλογικό αγώνα, έχει χτίσει συνέργειες και έχει κερδίσει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας που είναι και το πλέον σημαντικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass