ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ

«Παντελής η απουσία της δημοτικής αρχής Τεμπών»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2016 0:20

 

Υπαρκτοί κίνδυνοι πυρκαγιάς και ατυχήματος, ελλοχεύουν λόγω συσσώρευσης σημαντικών ποσοτήτων βιομάζας αποτελούμενης από υπολείμματα φυτικής βλάστησης, απόβλητα γεωργικών εκμεταλλεύσεων αναμιγμένα με μπάζα και ογκώδη αντικείμενα που βρίσκονται σε δημόσια έκταση στην Ελάτεια καταγγέλλει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας Αντώνης Γκανάτσιος.

Αναλυτικότερα στην επιστολή του προς τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο και στους αντιδημάρχους κ.Τσιαπλέ Θωμά και κ. Σαΐτη Αστέριο, που αφορά στην αντιπυρική προστασία της τοπικής κοινότητας Ελάτειας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας Αντώνης Γκανάτσιος αναφέρει τα εξής: «Κύριε δήμαρχε, μετά από αλλεπάλληλες προφορικές οχλήσεις εδώ και καιρό σε εσάς προσωπικά, καθώς και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Θωμά Τσιαπλέ (ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο και έχει ιδία άποψη) σας ενημερώνω και εγγράφως πως, σε δημόσια έκταση πλησίον του οικισμού Ελάτειας έχουν σωρευθεί σημαντικές ποσότητες βιομάζας αποτελούμενης από υπολείμματα φυτικής βλάστησης, απόβλητα γεωργικών εκμεταλλεύσεων αναμιγμένα με μπάζα και ογκώδη αντικείμενα. Κατόπιν τούτου, όπως γνωρίζετε ως κοινότητα δεν διαθέτουμε μηχανήματα, ώστε να προβούμε από μόνοι μας στον καθαρισμό, σας παρακαλώ όπως επιληφθείτε άμεσα της απομάκρυνσής των από το σημείο, λαμβάνοντας υπόψη πέραν από την αισθητική του χώρου, επιπλέον τον κίνδυνο πυρκαγιάς, δεδομένου ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας διαρκεί από την 1η Μαΐου έως την 31η Οκτωβρίου κάθε έτους, σύμφωνα με εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τη σχετική Πυροσβεστική Διάταξη. Επίσης εκτός του χώρου αυτού χρήζουν άμεσου καθαρισμού από χόρτα χώροι εντός του οικισμού (πεζοδρόμια, ρέματα, αλσύλλια κ.α) καθώς και ο επαρχιακός δρόμος Συκουρίου – Ευαγγελισμού, γιατί εκτός από τον κίνδυνο πυρκαγιάς, υπαρκτός είναι και ο κίνδυνος ατυχήματος. Επ΄ αυτού ουδέν πράξατε, παντελής η απουσία της δημοτικής αρχής κ. Κολλάτε!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass