20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το OPEN DAY

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2016 7:08

 

Μια γιορτή γεμάτη δώρα περίμενε όλους όσοι επισκέφθηκαν το Συνεταιρισμό Ελαιοχρωματιστών Λάρισας την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων, ο ΣΕΛ διοργάνωσε με επιτυχία ένα Open Day, με δώρα για όλους. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το κατάστημα της Αγνώστου Στρατιώτη & Λαγού, ενημερώθηκε από τους ειδικούς για τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες ενώ πολλοί ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν χρώματα, εργαλεία και μονωτικά κάθε τύπου και μπήκαν στην κλήρωση για πλούσια δώρα: ένα 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα σε συνεργασία με το Baras Travel και μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ. Στην κλήρωση μπορούν να συμμετάσχουν και όλοι όσοι πραγματοποιήσουν τις αγορές τους μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Στα δύο καταστήματα του Συνεταιρισμού διατίθενται όλες οι σειρές των προϊόντων σε χρώματα και εργαλεία των μεγαλύτερων εταιριών, ελληνικών αλλά και εισαγωγής, σε ανταγωνιστικές τιμές, που καλύπτουν όλο το φάσμα των εφαρμογών σε τιμές συνεταιρισμού.

Επιπλέον στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που τον χαρακτηρίζει, ο ΣΕΛ από 1 Απριλίου έως 30 Ιουνίου προσφέρει το 0,5% του τζίρου του για την ενίσχυση του έργου του Χαμόγελου του Παιδιού.

ΣΕΛ, 1ο κατ. Αγν. Στρατιώτη και Λαγού, 2410 670640 2ο κατ. Ηρ. Πολυτεχνείου 212, τηλ. 2410 284987

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass