ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στον Λόφο τίμησαν την 93η επέτειο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2016 1:49

 

Ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Λόφου Ελασσόνας πραγματοποίησε διήμερες εκδηλώσεις για την 93η επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (1914 - 1923).

Στο Δημοτικό Σχολείο Λόφου παρουσίασε σε dvd την επίσκεψη ομάδας χωριανών στα χωριά Σορχούν Νεοκαισάρεια και Τάζου Έρπαας Νεοκαισάρειας του Πόντου και το προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά του Πόντου, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου του 2015.

Την επόμενη μέρα τελέστηκε αρτοκλασία για τις 353.000 αθώες ψυχές των Ελλήνων του Πόντου από τους Νεότουρκους στον I. Ν. Αγίου Νικολάου Λόφου Ελασσόνας. Κόλλυβα, καφές και φαγητό προσφέρθηκαν στον κόσμο.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 6 το απόγευμα αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα παρευρεθεί στην ανοικτή συγκέντρωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσει και να απαιτήσει επιτέλους δικαίωση.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Λόφου Δήμου Ολύμπου της επαρχίας Ελασσόνας, πραγματοποιεί την ετήσια τακτική γενική του συνέλευση την Κυριακή 29 Μαΐου στις 11.30 το πρωί. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης, πεπραγμένα του ΔΣ-Οικονομικός απολογισμός κ.α. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου στην ίδια αίθουσα και την ίδια ώρα, με απαιτούμενη απαρτία το ¼ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass