Η ΛΑ-ΑΑΣ Λάρισας για τους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 15 Απρ 2016 0:50

«Κοινός εχθρός των Ελλήνων και των προσφύγων-μεταναστών, είναι ο ιμπεριαλισμός και ο πόλεμος που προκαλεί», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Λάρισας καλώντας στη συγκέντρωση αύριο Σάββατο 11 π.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου. Και η ΛΑ-ΑΑΣ συνεχίζει: «Σ΄ αυτό το «φόντο» όπου οι λαοί προορίζονται να γίνουν «κρέας για τα κανόνια» των ενδο-ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, διαδραματίζονται κι οι τελευταίες εξελίξεις απέναντι στη μαζική προσφυγιά και τους ξεριζωμένους λαούς. Στη φάση αυτή, όξυνσης της οικονομικής κρίσης του συστήματος, οι ιμπεριαλιστές της Ε.Ε. δεν επιθυμούν τη μαζική αποδοχή των προσφύγων, οι οποίοι θα προορίζονταν βέβαια για τα σκλαβοπάζαρά τους και για αιματηρή και κερδοφόρα εκμετάλλευση. Αλλά ορθώνουν φραγμούς υιοθετώντας μια σκληρά αντι-μεταναστευτική στάση.

Ο ελληνικός λαός, ο οποίος έχει επιδείξει μαζικά την αυθόρμητη αλληλεγγύη του απέναντι στα θύματα του πολέμου, έχει κοινούς εχθρούς με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Αυτοί που φέρνουν τα μνημόνια, τη φτώχεια και την ανεργία στον λαό μας-οι ιμπεριαλιστές- αυτοί που φέρνουν στρατιωτικές βάσεις και στόλους, είναι οι ίδιοι που με τον πόλεμο και την εξαθλίωση γεννούν την προσφυγιά».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass