ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - Μάξ. Χαρακόπουλου

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:40

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας απαντώντας στον υποψήφιο βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Μάξ. Χαρακόπουλο σημειώνει τα εξής: «Ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, στις ομιλίες του συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με καταστροφικά σενάρια. Ο βουλευτής της Ν.Δ., που ψήφισε όλα τα μνημονιακά μέτρα που κατέστρεψαν την οικονομία και ρήμαξαν την κοινωνία, έχει το θράσος να σηκώνει το δάχτυλο και να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τυχοδιωκτισμό, δημαγωγία και ανευθυνότητα.

Η πραγματικότητα όμως είναι ακριβώς αντίθετη: Τυχοδιώκτες είναι ο ίδιος και η παράταξή του, όταν θριαμβευτικά αναγγέλλουν την έξοδο από το μνημόνιο και οι αγορές τούς αδειάζουν∙ όταν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, η μία μετά την άλλη, διαπιστώνουν πια την πλήρη αναξιοπιστία τους και προετοιμάζονται να διαπραγματευτούν με τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημαγωγοί είναι ο ίδιος και η παράταξή του, όταν άλλα έταζαν στον ελληνικό λαό τον Μάη του 2012 και ακριβώς τα αντίθετα έπραξαν∙ όταν και τώρα υπόσχονται ασύστολα, έχουν όμως δεσμευτεί για νέα Μνημόνια απέναντι στην τρόικα. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνα και σοβαρά, το μόνο που υπόσχεται είναι το πρόγραμμα κοινωνικής σωτηρίας, όπως εξαγγέλθηκε στη Θεσσαλονίκη, και η ανάληψη της τεράστιας προσπάθειας για την ανόρθωση της χώρας.

Ανεύθυνοι, τέλος, είναι ο ίδιος και η παράταξή του, που προσπαθούν, χωρίς να νοιάζονται για τη ζημιά που προκαλούν στη χώρα, να εκφοβίσουν τον λαό μας με την έξοδο από το ευρώ, όταν όλοι στην Ευρώπη, ακόμη και οι πιο στενοί τους σύμμαχοι, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό.  Είναι πια επικίνδυνοι. Ο φόβος τους δεν περνάει. Η ελπίδα έρχεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ στις 26 Ιανουαρίου θα αναλάβει τις τύχες της χώρας και θα χαράξει τη νέα δημιουργική πορεία της» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

"ΖΟΓΚΛΕΡ"

Ο κ. Χαρακόπουλος κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση  του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Οι πολιτικοί «ζογκλέρ» του ΣΥΡΙΖΑ, με το γνωστό απύθμενο θράσος τους, δείγμα της αμετροέπειας και σύγχυσης που τους διακρίνει, ενοχλήθηκαν σφόδρα από τις αλήθειες που διατυπώνουμε προς τον λαό της Λάρισας.

Ενοχλήθηκαν που ξεσκεπάζουμε την τυχοδιωκτική τους στάση, την ασύστολη δημαγωγία τους, τις «κούφιες» υποσχέσεις τους.

Ενοχλήθηκαν που οι πολίτες, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, αντιλαμβάνονται πλέον το μέγεθος του ψεύδους που κομίζουν οι μαθητευόμενοι μάγοι του ΣΥΡΙΖΑ, και τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν από τυχόν επικράτησή τους.

Και έσπευσαν να μου επιτεθούν κάνοντας το άσπρο-μαύρο.

 

Έχοντας, προφανώς, άγνοια της σημασίας των ίδιων των εννοιών που ιδροκοπούν να στρεβλώσουν, καταλήγουν σε ένα φαιδρό κατηγορητήριο, που εκθέτει τελικά τους συντάκτες του κειμένου.

Ό,τι και να υποστηρίζουν, όμως, όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί είναι οι δημαγωγοί, που υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» σε όλους.

Αυτοί είναι οι άξιοι συνεχιστές του «λεφτά υπάρχουν» του 2009, οι φορείς των χειρότερων παθογενειών της μεταπολίτευσης, που μας οδήγησαν στο γκρεμό.

Ό,τι και να διατείνονται, αυτοί είναι οι τυχοδιώκτες της πολιτικής που υπονόμευσαν με κάθε μέσο τη σταθερότητα της χώρας. Που με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και με ανίερες συμμαχίες, έφεραν και πάλι την αβεβαιότητα.

Ό,τι και να λένε, η χώρα με δική τους διακυβέρνηση θα βρίσκεται σε μέγιστο κίνδυνο. Το 2012 την τελευταία στιγμή αποτρέψαμε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Όταν και πάλι οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωναν ότι πρόκειται για κινδυνολογία.

Σήμερα, είμαστε πάλι ενώπιον των πυλών μιας μεγαλύτερης ίσως οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής καταστροφής.

Ως πολιτικός αλλά και ως σκεπτόμενος πολίτης είμαι υποχρεωμένος να προειδοποιήσω τους συμπολίτες μου για την ιστορική σημασία της επιλογής τους στις επικείμενες εκλογές.

Και αυτό θα κάνω μέχρι την τελευταία στιγμή. Και είμαι βέβαιος ότι, τελικά, η ευθύνη θα επικρατήσει της ανευθυνότητας, η λογική της αφροσύνης, η σοβαρότητα του λαϊκισμού. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η αλήθεια που κομίζει η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει το πολιτικό ψεύδος των δυνάμεων του τυχοδιωκτισμού!» καταλήγει ο κ. Χαρακόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass