Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κλίμα ενότητας στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 05 Απρ 2016 0:43
Ο Χριστόφορος Κατσαρός Ο Χριστόφορος Κατσαρός

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μετά την προχθεσινή ενωτική δήλωση του νεοεκλεγμένου προέδρου της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστόφορου Κατσαρού στο ίδιο κλίμα και πάντα ενωτικά και η δήλωση του μέχρι τώρα προέδρου και συνυποψηφίου για την προεδρία της οργάνωσης κ. Ανδρέα Καλακαλά.

Ο κ. Καλακαλάς τονίζει ότι οι Νεοδημοκράτες του Δήμου Τυρνάβου, ανεξάρτητα ποιόν ψήφισαν, έστειλαν μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας στην κοινωνία.

Αναλυτικότερα, προχθές βράδυ με συντριπτική πλειοψηφία νέος πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου εκλέχτηκε ο κ. Χριστόφορος Κατσαρός λαμβάνοντας 425 ψήφους, έναντι 98 του συνυποψηφίου του και απερχόμενου προέδρου κ. Ανδρέα Καλακαλά.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Αναλυτικότερα εξελέγησαν: Πρόεδρος Χριστόφορος Κατσαρός

Μέλη: Από τη Δ.Κ. Τυρνάβου: Ανδρέας Ξηρομερίσιος με 191 ψήφους, Δημήτριος Γκανάτσιος 147, Δημήτριος Γιαννώτας 146, Μαρία Γκανά 139 και Βασίλης Μάικος 138.

Από τη Δ.Κ. Αμπελώνα εκλέγονται οι: Κώστας Ζιάγκας 71, Στέλιος Μιχαλόπουλος 53, Μιλτιάδης Σιδερόπουλος 47 και Βασίλειος Εμμανουήλ 38.

Ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΑΚΑΛΑΣ

Με δήλωσή του στην «Ε» ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου κ. Ανδρέας Καλακαλάς τόνισε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις Νεοδημοκράτισες και τους Νεοδημοκράτες που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και εξέλεξαν τα νέα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου, ανεξαρτήτως ποιόν ψήφισαν. Οι εσωκομματικές μας εκλογές μια οικογενειακή όσο και δημοκρατική διαδικασία, διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό κλίμα και στέλνει ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας στην υπόλοιπη κοινωνία.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα απερχόμενα μέλη για τη συνεργασία μας, σε μια περίοδο όχι και τόσο φιλική για την παράταξη μας. Ήτανε η περίοδος όπου οι χαρακτηρισμοί «γερμανοτσολιάδες», προδότες και προσκυνημένοι λεγότανε κατά κόρον. Εμείς όμως σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και προσπαθήσαμε να αποκρούσουμε αλλά και παράλληλα να αναδείξουμε το έργο της Νέας Δημοκρατίας για την πατρίδα. Η Νέα Δημοκρατία δεν λαΐκισε, μίλησε καθαρά και χωρίς υπεκφυγές για την επικρατούσα τότε κατάσταση και τι έπρεπε να γίνει για το καλό της χώρας μας. Θεωρώ ότι όλοι μας προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Εύχομαι στο νεοεκλεγέν συμβούλιο της Τοπικής οργάνωσης καλή θητεία και να καταφέρουν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για το καλό της παράταξης και μάλιστα σε μια περίοδο ιδιαιτέρως θετική για την παράταξη μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass