ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Γνωριμία με τη βιβλιοθήκη της Λέσχης Ιπποκράτη

Με αφορμή την ¨Εβδομάδα Παιδικής Λογοτεχνίας, έγινε πρόσφατα εκδήλωση στη Λέσχη Πολιτισμού Ιπποκράτη (Μανουσάκη 68 και Αεθλίου).

Δημοσίευση: 05 Απρ 2016 0:28

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τραγούδια Ελλήνων συνθετών

Αποστόλης Μάρκου ¨Τι χαρά¨, Ζωή Κοστομήρη ¨Το Βαλσάκι¨, Ευαγγελία Προβίδα ¨Έλα πάρε μου τη λύπη¨, Μαρία Ψαρογιώργου ¨La donna e mobile ¨, Αναστάσης Ντάνος ¨Romance d΄amour¨, Γεωργία Παλάντζα ¨Dark eyes¨,Γεωργία Φακή ¨Χάρτινο το φεγγαράκι¨, Χλόη Βαλδούμα ¨Το ταγκό της Νεφέλης¨, Άρτεμις Χαντέ ¨Πες μου μια λέξη¨, Εφτά τραγούδια, Έλα πάρε μου τη λύπη, Ο Γλάρος, Το ποδήλατο, Το πέλαγο είναι βαθύ (ντουέτο), από τη χορωδία της Λέσχης Πολιτισμού του τμήματος Μουσικής υπό τη διεύθυνση της κ. Βάσως Βαδάση.

Παράλληλα τα παιδιά ζωγράφισαν και εκθέσανε τα έργα τους με θέμα το βιβλίο υπό τις οδηγίες του καθηγητή ζωγραφικής κ. Δημήτρη Λαπούση.

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας Μπατζανούλης Αλέξανδρος αναφέρθηκε στη σημασία του βιβλίου και προσκάλεσε τους γονείς να παρακινούν τα παιδιά τους να διαβάζουν εξωσχολικά βιβλία.

Εκπαιδευτικοί και γονείς προσέφεραν βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης της Λέσχης Πολιτισμού

Η Λέσχη είναι φιλόξενη στέγη ποικίλων δραστηριοτήτων των κατοίκων της περιοχής, ιδιαίτερα των παιδιών. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ασχολούνται με τη μουσική, τη ζωγραφική, το θεατρικό παιχνίδι, τον παραδοσιακό και μοντέρνο χορό. Να διαβάζουν και να παίζουν με επιτραπέζια παιχνίδια σε ένα καλαίσθητο χώρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass