ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ο Χριστόφορος Κατσαρός νέος πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου

Δημοσίευση: 04 Απρ 2016 1:19

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Ο κ. Χριστόφορος Παυλ. Κατσαρός εξελέγη χθες βράδυ με συντριπτική πλειοψηφία νέος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου, λαμβάνοντας 425 ψήφους, έναντι 97 του συνυποψηφίου του απερχόμενου προέδρου κ. Ανδρέα Καλακαλά.

Από νωρίς το πρωί στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κόμματος προσήλθαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την εκλογή προέδρου, μελών του διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αναλυτικότερα εξελέγησαν:

Πρόεδρος Χριστόφορος Κατσαρός

Μέλη: Ανδρέας Ξηρομερήσιος, Δημήτριος Γκανάτσιος, Δημήτριος Γιαννώντας, Μαρία Γκανά, Βασίλης Μάικος, Ζιάκας Κώστας, Στέλιος Μιχαλόπουλος, Μίλτος Σιδερόπουλος, Βασίλης Εμμανουήλ.

Μιλώντας χθες βράδυ μετά την εκλογή του ο κ. Χριστόφορος Κατσαρός έκανε στην «Ε» την ακόλουθη δήλωση: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του κόμματος που προσήλθαν και έδωσαν με την παρουσία τους ένα δυναμικό «παρών» ενότητας και αδελφοσύνης στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων για το Συνέδριο από τον Δήμο Τυρνάβου.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου κ. Ανδρέα Καλακαλά, καθώς και όλους τους υποψήφιους συμβούλους για τον σοβαρό και δημοκρατικό αγώνα που έκαναν. Συγχαίρω επίσης όλα τα στελέχη για τον άψογο τρόπο με τον οποίο διεξήγαγαν την εκλογική διαδικασία. Προσωπικά σε όλους όσοι πίστεψαν στο πρόσωπό μου θέλω να σημειώσω ότι με μπροστάρη τον άξιο αρχηγό και πρόεδρο του κόμματός μας Κυριάκο Μητσοτάκη ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα δώσουμε τον αγώνα, με την ψήφο του ελληνικού λαού για να φέρουμε την ανάπτυξη ξανά στην πατρίδα μας».

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΩΝ

Μαζικά συμμετείχαν τα στελέχη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας Αμπελώνα, ωστόσο εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι σε μια πόλη των 7.000 κατοίκων δεν στήθηκαν κάλπες και τα μέλη και οι φίλοι αναγκάστηκαν να μεταβούν έξι χιλιόμετρα μακριά, στον Τύρναβο για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass