ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκλογές για να φύγει η ανίκανη και αυταρχική κυβέρνηση

Δημοσίευση: 02 Απρ 2016 22:55

«Αφού ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει να φύγει. Να πάμε σε εκλογές αλήθειας και όχι λαϊκισμού. Το κόστος της συνέχισης της καταστροφής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι απείρως μεγαλύτερο, από το κόστος της διαδικασίας απομάκρυνσής τους. Όπου κι αν πάω δεν ακούω τίποτα άλλο, εκτός από τη φράση δεν πάει άλλο».

Εκλογές για μία ακόμη φορά ζήτησε από τη Λάρισα, μιλώντας χθες βράδυ σε ένα ενθουσιώδες και πολυπληθές κομματικό ακροατήριο στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας δριμεία κριτική στη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, την οποία κατηγόρησε ότι είναι αλλεργική στην επιχειρηματικότητα, υιοθετεί αυταρχικά συστήματα παντού, στην προσπάθεια της να κομματικοποιήσει τα πάντα και τιμωρεί με εξοντωτικές πολιτικές την αριστεία και την παραγωγικότητα».

Σχετικά με το θέμα της ημέρας και τις αποκαλύψεις του Wikileaks σχετικά με τη στάση του ΔΝΤ για τη διαπραγμάτευση και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κράτησε χαμηλούς τόνους και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να δραματοποιήσει την κατάσταση στη λογική του να «κατασκευάσει» εχθρούς για να διευκολύνει έτσι τη λήψη βαριών μέτρων.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη γεωργία και δεσμεύθηκε ότι στο νέο της πρόγραμμα η ΝΔ θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, βοηθώντας τους παραγωγούς στη μείωση του κόστους παραγωγής, ενώ υπεραμύνθηκε το σενάριο ενός αυτόνομου ΕΛΓΑ.

Ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα λέει μόνο αλήθειες, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι με μια αναπτυξιακή πολιτική μπορούμε να ξεφύγουμε από τα μνημόνια, όπως έπραξαν τα αδέλφια μας οι Κύπριοι».

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ για την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στην «Ελευθερία» της Δευτέρας.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass