ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο Γ. ΜΟΤΣΙΟΣ

Να τοποθετηθούν σκίαστρα στον πεζόδρομο της Ερμού

Δημοσίευση: 02 Απρ 2016 21:43

 

Την τοποθέτηση σκιάστρων στον πεζόδρομο της Ερμού προτείνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων ιστορικού κέντρου Γιάννης Μότσιος, ο οποίος, με αφορμή δημοσίευμα της «Ε», σημειώνει σε ανακοίνωσή του:

«Σχετικά με τα σκίαστρα της Ισπανίας και την πρωταπριλιάτικη είδηση σας παραθέτω τα εξής: Στην αρχή το πίστεψα, αλλά μετά προχωρώντας σε λεπτομέρειες κατάλαβα ότι ο κ. Ζαχαριάς ‘’συγγράφει καζαμία’’, γνωρίζοντας και τον τρόπο της σκέψης του.

Όμως είναι μια πολύ καλή ιδέα να τοποθετηθούν παρόμοια σκίαστρα στον πεζόδρομο της Ερμού, αφού θα αναβαθμιστεί και θα γίνει σημείο αναφοράς. Παρόμοια πρόταση έχω κάνει από το 2014 προκειμένου να κατασκευαστούν διάφανα στέγαστρα στις 2 εισόδους της Ερμού, αλλά και για διάφορες άλλες δωρεές του συλλόγου μας προς τον Δήμο Λαρισαίων για την αναβάθμιση των πεζοδρόμων . Μέχρι τώρα δεν πήρα καμία απάντηση γιατί ορισμένες κατασκευές –δωρεές για την αναβάθμιση των πεζοδρόμων έρχονται σε αντίθεση με ορισμένα συμφέροντα που προτάσσουν-προστατεύουν αρμόδιοι του Δήμου Λαρισαίων εις βάρος των πεζοδρόμων και της ασφάλειας των πεζών και κυρίως των παιδιών, δεν είναι τυχαία η κατάσταση που επικρατεί στους πεζοδρόμους.

Και το ερώτημα, γιατί κ. δήμαρχε, συμβιβάζεστε με τέτοιες καταστάσεις και εκτίθεστε; Γιατί υιοθετώντας παρόμοιες προτάσεις και ενέργειες εις βάρος των πεζοδρόμων εσείς πρώτα από όλα εκτίθεστε κ. δήμαρχε. Η άποψη μου είναι ότι αυτοί που εισηγούνται τέτοιες προτάσεις δεν σας εκτιμούν ούτε σας τιμούν πραγματικά, αφού το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό για την εικόνα του δημάρχου». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass