Μ. Χαρακόπουλος: Οι γυναίκες θα δώσουν τη νίκη στη ΝΔ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2015 18:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:38

«Στη ζυγαριά των επικείμενων εκλογών η γυναικεία ψήφος θα συντελέσει αποφασιστικά στην νίκη των δυνάμεων της λογικής και της ευθύνης. Θα συντελέσει στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος καταχειροκροτούμενος από πολυπληθές ακροατήριο γυναικών που κατέκλυσαν το ξενοδοχείο "Διόνυσος".

Ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στην αξία της οικογένειας και την απειλή που ελλοχεύει για παραδοσιακές αρχές και αξίες απ' όσους προωθούν «σκουριασμένες ιδέες και καταδικασμένα ιστορικά πρότυπα».

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «η μεταπολίτευση, όπως τη ζήσαμε, έχει τελειώσει. Η αμεριμνησία του παραδείσου της καταναλωτικής μας ευμάρειας δεν δικαιολογείται. Όποιος την ευαγγελίζεται είναι είτε αφελής είτε ψεύδεται».

Σχετικά με τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε το ακροατήριο αν ξέρουν «τι σημαίνει να βρεθείς εκτός ευρώ;» συνεχίζοντας ότι «η νέα δραχμή δεν θα είναι αυτή που ήταν προ του ευρώ. Θα είναι ένα υποτιμημένο νόμισμα, ευάλωτο στα παιχνίδια των διεθνών κερδοσκόπων. Και η οικονομία της δραχμής θα είναι οικονομία πείνας, δυστυχίας και κοινωνικής αναταραχής για πολλά χρόνια».

Στην ομιλία του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως είναι «άλλο να κάνεις λάθη σε μια γενικά αναγκαία πορεία προς τη σωτηρία και άλλο να έχεις μια εντελώς λάθος πορεία. Και αυτό μας καλεί να πράξουμε ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δημαγωγούν ασύστολα, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στους πάντες. Με τι χρήματα; Με ποιο πρόγραμμα; Απολύτως τίποτε. Μόνο με κούφια λόγια».

Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε «πότε ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, πότε ότι θα χορέψουν με νταούλια και ζουρνάδες τις αγορές, πότε ότι θα βάλουν χέρι στα χρήματα των καταθετών, πότε ότι θα αυξήσουν τη φορολογία, πότε ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ… Μια τραγελαφική κατάσταση, που θα προκαλούσε το γέλωτα αν δεν συνιστούσε θανάσιμη απειλή για τη χώρα. Όλοι βλέπουμε το αποτέλεσμα της ανευθυνότητάς τους. Οι αναλήψεις καταθέσεων πολλαπλασιάζονται. Τα σπρεντς εκτινάχθηκαν. Και όλα αυτά μόνον με τις δηλώσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ».

Και κατέληξε καλώντας τους ψηφοφόρους να σκεφθούν τι έχει να γίνει αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές και τι θα συμβεί «όταν οι κουτσαβακισμοί του κ. Τσίπρα ‘‘φάνε πόρτα’’ στην Ευρώπη. Τότε οι μόνοι που θα χαρούν θα είναι οι κάθε είδους κερδοσκόποι, τους οποίους εξυπηρετεί εντέλει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass