Η ΔΑΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

«Σταθερή η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ»

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2016 19:22

Με αφορμή τις εκλογές των δημοτικών υπαλλήλων η ΔΑΣ – ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «η ΔΑΣ-ΟΤΑ αναδείχτηκε σε πρώτη δύναμη με ποσοστό 42.15%. Αυτό δείχνει την σταθερή εμπιστοσύνη, των συναδέλφων μας στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και των συνδικαλιστών του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ –ΟΤΑ, που για πολλοστή φορά το αναδεικνύουν πρώτο και με μεγάλα ποσοστά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν χρόνια τώρα. Έχουμε μπροστά μας την κορύφωση της επίθεσης στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα και στη συνέχεια νέο γύρο επίθεσης στα εργασιακά, στους μισθούς,(έρχεται νέο μισθολόγιο με δραστικές μειώσεις ) στις συνδικαλιστικές ελευθερίες, τη φορολογία, τα "κόκκινα" δάνεια. Ταυτόχρονα είναι σε πλήρη εξέλιξη η υλοποίηση από τους δημάρχους και τις δημοτικές αρχές του νομού μας όλα τα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα που ψήφισαν οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση.

Η μόνη απάντηση που μπορεί να προκαλέσει ισχυρά εμπόδια και ανατροπή της επίθεσης, να βάλει πλώρη για αποκατάσταση των απωλειών που έχουν δεχτεί οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους, καθώς και για νέες διεκδικήσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, είναι ο ανυποχώρητος αγώνας και η συμμετοχή όλων.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ και το ΠΑΜΕ πιο οργανωμένα, αποφασιστικά και μαχητικά θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε τις δυνάμεις μας στους ταξικούς αγώνες που έχουμε μπροστά μας, με πρώτο βήμα το συλλαλητήριο Παρασκευή 1 Απρίλη 7 μ.μ στην Κ. Πλατεία που καλούν οι ταξικές δυνάμεις το εργατικό κέντρο και το ΠΑΜΕ, την απεργία 7 Απρίλη που έχει αποφασίσει Η ΑΔΕΔΥ στο δημόσιο και κλιμάκωση με 48ωρη αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό στη βουλή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα για το Δ.Σ. του Συλλόγου έχουν ως εξής: Συνολικά ψήφισαν 1152 βρέθηκαν 37 άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια- έγκυρα 1.115. Αναλυτικότερα: ΔΑΣ-ΟΤΑ (στηρίχτηκε από το ΠΑΜΕ): 470 ψήφους και 4 έδρες, ποσοστό 42,15%. Συνδικαλιστική Ανατροπή (πρώην ΠΑΣΚΕ): 230 ψήφους και 2 έδρες, ποσοστό 20,62%. Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία (ΣΥΡΙΖΑ & ΛΑΕ): 185 ψήφους και 2 έδρες, ποσοστό 16,60%. Νέα Πορεία (ΔΑΚΕ) 132 ψήφους και 1 έδρα, ποσοστό 11,81%. Συνδυασμός «Αντίδραση» : 97 ψήφους καμία έδρα, ποσοστό 8,60%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. ΔΑΣ-ΟΤΑ: 476 ψήφους και 13 έδρες, ποσοστό 43,15%. Συνδικαλιστική Ανατροπή: 227 ψήφους και 6 έδρες, ποσοστό 20,58%. Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία: 178 ψήφους και 5 έδρες, ποσοστό 16,13%. Νέα Πορεία (ΔΑΚΕ) 128 ψήφους και 3 έδρα, ποσοστό 11,15%. Συνδυασμός «Αντίδραση» : 94 ψήφους και 2 έδρες, ποσοστό 8,52%» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass