ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΦ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Με την επίτιμη πρόξενο της Κένυας συναντήθηκε η Κ. Ο. Φιλίας Ελλάδας – Κένυας

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2016 19:09

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με εξαιρετική επιτυχία η συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κένυας με την επίτιμη Πρόξενο της Κένυας στην Αθήνα κ. Πανταζοπούλου.

Από κοινοβουλευτικής πλευράς συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΚΟΦ κ. Παπαδόπουλος Νικόλαος και η Γραμματέας της ΚΟΦ κ. Παναγιώτα Δριτσέλη. Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα διμερούς ενδιαφέροντος, ενώ συζητήθηκαν και μια σειρά από ιδέες σχετικά με την ενίσχυση και των κοινοβουλευτικών και των διπλωματικών δεσμών με την Κένυα.

Οι Έλληνες βουλευτές στάθηκαν στην σημασία της ισχυροποίησης των διμερών σχέσεων και ιδιαίτερα σε ότι αφορά το πεδίο της οικονομικής συνεργασίας στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης, στο ζήτημα του τουρισμού και στο θέμα των εμπορικών μεταφορών. Ταυτόχρονα αναπτύχθηκαν και μια σειρά από δυνατότητες κοινών δράσεων και ευκαιριών, ειδικά σε θέματα εκπαιδευτικής, πολιτιστικής και αθλητικής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο της συζήτησης εξετάστηκαν και μια σειρά από πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση των σχέσεων της Βουλής των Ελλήνων με το Κοινοβούλιο της Κένυας σχετικά με τον προγραμματισμό ανταλλαγής κοινοβουλευτικών επαφών. Ταυτόχρονα η κ. Πρόξενος απηύθυνε πρόσκληση στα μέλη της ΚΟΦ να επισκεφτούν το Επίτιμο Προξενείο στην Αθήνα την οποία και αποδέχτηκαν οι βουλευτές της ομάδας φιλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass