Συνάντηση Κ. Αγοραστού με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2016 14:31

 

Με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δράσεις εθελοντισμού του συλλόγου τα τελευταία χρόνια μέσα από ένα πλαίσιο ποικίλων δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ραδιοερασιτέχνες κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων αυτών. Παράλληλα τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για την κλοπή ενός αναμεταδότη στην Καλλιπεύκη ο οποίος είχε αποδοθεί από την Πολιτική Προστασία και χρησίμευε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την ενημέρωση σε μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν και σημείωσε ότι αναζητούνται τρόποι αντικατάστασης του αναμεταδότη στην Καλλιπεύκη. Παράλληλα τόνισε ότι: «Ο εθελοντισμός είναι κοινωνική αξία. Αποτελεί στοιχείο πολιτισμού. Επιπλέον, αποτελεί μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και συνύπαρξη. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα στηρίζοντας τον συνάνθρωπο».

Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Λούγκος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Οικονόμου, ο γραμματέας κ. Βασίλης Μελίγκας, ο ταμίας κ. Θωμάς Γεωργατζάς και το μέλος κ. Θωμάς Θεοδώρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass