ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Γιόρτασαν την Aποκριά στη Νίκαια

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2016 8:24

 

Με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων, εθελοντών αλλά και πολιτών πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ που διοργανώθηκαν από τη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλική Πιλάτου εξήρε τον εθελοντισμό όσο και τη διάθεση προσφοράς των δημοτών, των επιχειρηματικών και των παραγωγών για την προσφορά τους έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι αποκριάτικες δράσεις στη Νίκαια.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης, αλλά και ο αντιδήμαρχος της ΔΕ Νίκαιας Αντώνης Ρεντζιάς, «οι οποίοι συμμερίστηκαν τις ανησυχίες της Κοινότητας, αναγνώρισαν την ανάγκη να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και στην έδρα του Δήμου και στήριξαν τελικά από την αρχή μέχρι το τέλος τη διαδικασία τόσο της οργάνωσης όσο και της υλοποίησης των αποκριάτικων δρώμενων στη Νίκαια», όπως ανέφερε η πρόεδρος της Κοινότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass