Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Η κυβέρνηση να συνδράμει την Τ.Α.

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2015 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:33

 

 

«Προσδοκώ η Λάρισα, σε αυτή τη νέα θητεία να πετύχει νίκες, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής. Η κεντρική εξουσία, όποια και αν είναι από αυτές τις εκλογές, να είναι απαραίτητα πιο φιλική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί δεν μπορεί να υπάρξει αύριο. Η αξία του θεσμού της ΤΑ επιβάλλει να διαμορφωθεί ένα φιλικό περιβάλλον και στο πλαίσιο της αποκέντρωσης να στηρίξει την ΤΑ με πόρους», τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της δημοτικής αρχής.

Σε λιτή εκδήλωση που έγινε, μετά τον αγιασμό των υδάτων, σε αίθουσα του ΟΥΗΛ, την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ενώ ο μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας του ΔΩΛ Χρ. Κτιστάκης και η σοπράνο Μαρία Ρουκά παρουσίασαν μουσικό πρόγραμμα, με ρετρό και ξένο μιούζικαλ. Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκομένους.

Μεταξύ των παρευρεθέντων στις δύο τελετές ήταν: Ο διοικητής 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Βασ. Τελλίδης, ο ΑΤΑ αντιπτέραρχος Χρ. Βαΐτσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας κ. Δ. Τάχος, ο διευθυντής της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Νικ. Γιαννέλος, ο διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Παν. Ντζιοβάρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημ. Αδάμ, πολλοί υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, η ιδιοκτήτρια- εκδότρια της «Ε» κ. Δανάη Δημητρακοπούλου, ο εκ των διευθυντών σύνταξης κ. Χρ. Τσαντήλας και συμπολίτες.

Το φλουρί της πίτας, βρήκε ο αρχηγός ΤΑ Χρ. Βαΐτσης λαμβάνοντας εκδόσεις του Δήμου Λαρισαίων και της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Β. Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass