ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνυπάρχουν με τα σκουπίδια, τα χόρτα και τις λακκούβες!

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2016 0:31

 

Δημότες ενός κατώτερου θεού εξακολουθούν να αισθάνονται οι κάτοικοι ανώνυμης οδού της πόλης, καθώς εδώ και δεκαετίες προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα να πείσουν τους υπεύθυνους του δήμου να μεριμνήσουν ώστε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος και να καθαριστεί η περιοχή όπου ζουν.

Ο λόγος για πάροδο της οδού Αρκαδίου, απέναντι ακριβώς από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, οι κάτοικοι της οποίας έχουν δυστυχώς μάθει να συνυπάρχουν με τις λακκούβες, τις λάσπες τον χειμώνα, τη σκόνη το καλοκαίρι και... μόνιμα με τα χόρτα, τα σκουπίδια και τις υπόλοιπες εστίες μολύνσεως για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Οι οχλήσεις τους προς τις δημοτικές αρχές της πόλης, να επιληφθούν επιτέλους και να λύσουν το πρόβλημα – πόσο μπορεί να κοστίζει μια παρέμβαση των συνεργείων του Δήμου; - καταλήγουν προφανώς στο καλάθι των αχρήστων!

Οι κάτοικοι επισημαίνουν στην «Ε», η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το αίτημά τους, ότι έχουν ζητήσει την παρέμβαση τόσο του Χριστόδουλου Καφφέ όσο και του Κώστα Τζανακούλη αλλά και του Απόστολου Καλογιάννη, χωρίς να δουν την ανταπόκριση κανενός από τους πρώην και νυν δημάρχους Λάρισας, ή των συνεργατών τους.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη σημερινή κατάσταση του δρόμου, καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass