«Σταθερή ομάδα» στο ΚΚΕ, με επικεφαλής Γ. Λαμπρούλη

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2015 13:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:31

 

Κατά τα ειωθότα, χωρίς προβλήματα αλλά και δίχως εκπλήξεις, ετοιμάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και σ΄ αυτές τις εκλογές. Μετά από συζήτηση στις Επιτροπές των οργανώσεων της Λάρισας, η σύνθεση εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή, όπως και όλων των ψηφοδελτίων του κόμματος ανά την Επικράτεια.

Οι ανακοινώσεις της Κ. Ε. θα γίνουν την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μετά βεβαιότητος δηλαδή, αφού ουδείς επιδιώκει να συγκλονίσει μήτε να αιφνιδιάσει, του ψηφοδελτίου στη Λάρισα θα ηγηθεί ξανά ο νυν βουλευτής Γιώργος Λαμπρούλης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος δήμαρχος τον περασμένο Μάιο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Λαρισαίων. Αλλά και στις υπόλοιπες θέσεις, δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2012. Δεύτερη τότε σε σταυρούς ήταν η δικηγόρος Μαρία Γαβαλά, τρίτος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τάσος Τσιαπλές και τέταρτος ο αγρότης Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας αγροτιών συλλόγων. Ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις επόμενες θέσεις στην προσπάθεια να εκπροσωπηθούν καλύτερα όλες οι επαρχίες του νομού και οι επαγγελματικές κατηγορίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass