ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

«Μοιράστηκαν» το δράμα των προσφύγων

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2016 20:07

Δεκάδες Λαρισαίοι άνοιξαν το μεσημέρι του Σαββάτου μια μεγάλη αγκαλιά, για τους πρόσφυγες που παραμένουν στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων στο Μακυχώρι.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων, μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό, τους Ενεργούς Πολίτες, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, διένειμαν το μεσημέρι του Σαββάτου τρόφιμα, είδης προσωπικής υγιεινής και ρούχα στις οικογένειες των προσφύγων, ενώ παιχνίδια μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά.

Παρών ήταν και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος μιλώντας μετά τη διαμονή σε εκπροσώπους των οργανώσεων και φορέων επισήμανε ότι η ανταπόκριση της κοινωνίας της Λάρισας είναι συγκινητική απέναντι στο δράμα των προσφύγων, τους ευχαρίστησε για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, συμπληρώνοντας ότι ο Δήμος θα παραμείνει μπροστά στην προσπάθεια για την ανακούφιση των προσφύγων. Εξέφρασε δε την ελπίδα το θέμα να επιλυθεί με τη συνεννόηση των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Σημειώνεται ότι στο χώρο έχουν στηθεί χημικές τουαλέτες, ενώ συνεχώς βρίσκεται κινητή μονάδα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ενώ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορας Αντωνίου βρέθηκε επίσης στον χώρο που βρίσκονται οι πρόσφυγες. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass