ΕΝΩ Η ΛΑΜΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΜΕΝΗ

«Βομβαρδισμένο» πεζοδρόμιο στην οδό Ηπείρου

* Διαμαρτύρονται οι περίοικοι και οι διερχόμενοι

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016 0:15

Έχασαν την υπομονή τους πλέον οι κάτοικοι της οδού Ηπείρου στη Λάρισα στο ύψος με τη διασταύρωση Φαρμακίδου περιμένοντας την αποκατάσταση του πεζοδρομίου μετά από εργασίες από συνεργείο του ΟΤΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες τις εργασίες αποκατάστασης αναλαμβάνει να κάνει εργολάβος συμβεβλημένος με τον ΟΤΕ. Ωστόσο τα έργα του ΟΤΕ ολοκληρώθηκαν εδώ και δέκα μέρες τουλάχιστον και κανείς πλέον δεν νοιάζεται για την αποκατάσταση της βατότητας του πεζοδρομίου σε ένα δρόμο που είναι πολυσύχναστος και από πεζούς αφού μάλιστα λίγα μέτρα μετά είναι η στάση αστικού από το ΤΕΙ με αποτέλεσμα φοιτητές και άλλοι πολίτες να αποφεύγουν το πεζοδρόμιο και να αναγκάζονται να περπατούν μέσα στον δρόμο με ό,τι επικίνδυνο συνεπάγεται αυτό.

Τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα τη νύχτα αφού ακριβώς απέναντι από το «βομβαρδισμένο» πεζοδρόμιο στη δημοτική κολόνα η λάμπα είναι καμένη εδώ και μήνες (!) και το φωτισμό «σώζει» κάπως διαφημιστική πινακίδα καταστήματος. Για την καμένη λάμπα έχει ενημερωθεί από πολίτες η υπεύθυνη υπηρεσία φωτισμού του Δήμου Λαρισαίων αλλά δυστυχώς η αντικατάστασή της δεν έγινε ακόμα.

Μήπως και για τα δύο προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ηπείρου να επέμβουν άμεσα ο ΟΤΕ, αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων;

Κ. ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass