ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

Γραφείο σε μηχανικούς παραχωρεί το ΤΕΕ

* Πρωτοβουλία - προσφορά σε νέους που δεν διαθέτουν δική τους επαγγελματική στέγη

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016 0:17
Νέοι μηχανικοί, επαγγελματικά άστεγοι, μπορούν να δέχονται τους πελάτες τους σε γραφείο που τους παραχωρεί το ΤΕΕ στο κτίριό του Νέοι μηχανικοί, επαγγελματικά άστεγοι, μπορούν να δέχονται τους πελάτες τους σε γραφείο που τους παραχωρεί το ΤΕΕ στο κτίριό του

Χείρα βοηθείας απλώνει το ΤΕΕ στους νέους μηχανικούς που δυσκολεύονται στην εποχή της κρίσης να διατηρούν επαγγελματικό χώρο. Το Τεχνικό Επιμελητήριο προσφέρει δωρεάν γραφειακό χώρο στο κτίριό του, στα μέλη του που το επιθυμούν, ώστε να διεξάγουν εκεί επαγγελματικές συναντήσεις με τους πελάτες τους.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος αποφάσισε να ξεκινήσει πιλοτικά τη δωρεάν παραχώρηση ενός επιπλωμένου γραφειακού χώρου, στα μέλη της Λάρισας, στον 4ο όροφο στο κτίριο του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, στην οδό Καλλιθέας 7 & Τζαβέλα.

Οι μηχανικοί μπορούν να χρησιμοποιούν το γραφείο, κατόπιν κράτησης, για όσες φορές το χρειαστούν, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 9:00 έως 14:00 πλην των ημερών που τα γραφεία του ΤΕΕ θα είναι κλειστά. Κάθε κράτηση θα είναι 45λεπτη, δηλαδή θα γίνονται έως πέντε κρατήσεις την ημέρα. Ο χώρος παρέχει την επίπλωση, σύνδεση με το ρεύμα και δωρεάν σύνδεση στο ίντερνετ. Η παραχώρηση είναι δωρεάν.

Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του ΤΕΕ. Στη συγκεκριμένη εφαρμογή (www.teelar.gr/index.php/yphresies-melwn), φαίνεται και η διαθεσιμότητα των γραφείων τις επιθυμητές ημέρες και ώρες. Σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας (τηλ. 6977 339 368 Γ. Μαρκατάς).

Η πρωτοβουλία του ΤΕΕ μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική, στον καιρό της κρίσης για τους νέους μηχανικούς που δεν διαθέτουν επαγγελματική στέγη για τις συναντήσεις με πελάτες τους, τους οποίους μπορούν αν δέχονται σε άρτια εξοπλισμένο χώρο, περιβαλλόμενο κιόλας και με το κύρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Εκείνο στο οποίο δεν μπορεί φυσικά να βοηθήσει το ΤΕΕ τα μέλη του είναι στο πως θα προκύψουν οι συγκεκριμένοι πελάτες, σε μια περίοδο υποβαθμισμένης επαγγελματικής δραστηριότητας.

«Το ΤΕΕ προσπαθεί να βοηθάει τους συναδέλφους μηχανικούς με όποιο τρόπο μπορεί και σε όλα τα επίπεδα», επισημαίνει ο πρόεδρος του Τμήματος Βασίλης Τσιώνας, ο οποίος σημειώνει. «Η διοικούσα επιτροπή, αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη συγκυρία για τους διπλωματούχους μηχανικούς που έχει οδηγήσει πολλούς συναδέλφους, οι οποίοι ασκούν ελεύθερο επάγγελμα, να δηλώσουν ως επαγγελματική τους έδρα τον χώρο κατοικίας τους, γεγονός που δεν τους επιτρέπει την πραγματοποίηση επαγγελματικών συναντήσεων. Τώρα μπορούν να χρησιμοποιούν τον γραφειακό χώρο που προσφέρει δωρεάν το ΤΕΕ».

* Αναλόγως προσφέρονται χώροι του ΤΕΕ στους μηχανικούς των Τρικάλων (οδός Καποδιστρίου 6) και της Καρδίτσας (οδός Καζαμπάκα 4), στα γραφεία δηλαδή των Νομαρχιακών του Τεχνικού Επιμελητηρίου στις δύο πόλεις.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass