ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2016 8:19

Σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό του συλλόγου το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λάρισας στην επαναληπτική ετήσια τακτική γενική συνέλευση την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας επί της οδού Παπακυριαζή 44 Λάρισα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: Ετήσια έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2015. Οικονομικός Απολογισμός για το διαχειριστικό έτος 2015 και παρουσίαση της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής. Έγκριση έκθεσης πεπραγμένων – οικονομικού απολογισμού 2015 Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από την ευθύνη των πράξεών τους. Πρόγραμμα δράσεων και έγκριση προϋπολογισμού για το έτος 2016. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας «ΟΠΟΤΤΕ».

Όπως σημειώνεται από τον Σύλλογο, η ώρα λήξης των αρχαιρεσιών ορίζεται 20:00. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα «οικονομικώς ενήμερα» για το έτος 2016 μέλη του Συλλόγου, έχοντας μαζί τους την κάρτα μέλους και την ταυτότητά τους. Δικαίωμα ψήφου έχει ένα μέλος ανά αριθμό μητρώου. Κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης θα μπορούν να γίνονται ανανεώσεις αλλά δεν θα γίνονται εγγραφές νέων μελών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass