ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ

Νοσηλεύεται ο 72χρονος από τη Σωτηρίτσα

* Ανήλικοι οι δράστες ληστείας σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή του Σταθμού

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2016 0:20

 

Εχοντας διαφύγει τον κίνδυνο παραμένει νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ο 72χρονος Αγιώτης που προχθές το βράδυ, δέχθηκε επίθεση από τρεις ληστές στο κατάστημά του στη Σωτηρίτσα Αγιάς.

Οι τρεις δράστες, που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ., φορώντας ολοπρόσωπες κουκούλες και κρατώντας όπλα, στις 8.30 προχθές το βράδυ, λήστεψαν παντοπωλείο (μίνι μάρκετ) στη Σωτηρίτσα. Όταν ο 72χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, προσπάθησε να αποτρέψει τη ληστεία τότε οι τρεις δράστες αρχικά τον χτύπησαν με γροθιές και στη συνέχεια τον χτύπησαν με το κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι δράστες, είχαν προσχεδιάσει τη ληστεία στο παντοπωλείο στην παραλιακή οδό της Σωτηρίτσας αφού φορούσαν κουκούλες και γάντια, κρατώντας ένα πιστόλι και μια κοντόκανη καραμπίνα. Ετσι, ασκώντας σωματική βία στον 72χρονο, έκλεψαν 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Ωστόσο ο 72χρονος προσπάθησε να αποτρέψει τη ληστεία με αποτέλεσμα να του επιτεθούν οι τρεις δράστες και να τον γρονθοκοπήσουν ενώ τον χτύπησαν επίσης και στο κεφάλι με το κοντάκι του κυνηγετικού όπλου. Οι δράστες επιτέθηκαν επίσης και στην 61χρονη σύζυγο που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κατάστημα.

Η 61χρονη βλέποντας τους τρεις ληστές να χτυπάνε τον άνδρα της, προσπάθησε να τον βοηθήσει κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο που είχαν στο κατάστημα, με αποτέλεσμα οι ληστές να την χτυπήσουν στα χέρια και να της αφαιρέσουν το όπλο. Για να διαφύγουν αργότερα με τα 200 ευρώ που είχαν αρπάξει από την ταμειακή.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητεί τους τρεις ληστές.

ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ

Στο μεταξύ, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, εξιχνιάσθηκε ληστεία που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο σε κατάστημα – μίνι μάρκετ στην περιοχή του Σταθμού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «δράστες της ληστείας είναι τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 18χρονος, δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας».

Οι τέσσερις νέοι, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αργά το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου εισέβαλαν στο κατάστημα της 49χρονης Λαρισαίας. Ενας από τους αυτούς, ασκώντας βία στην 49χρονη αφαίρεσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή ενώ έκλεψαν επίσης το κινητό της τηλέφωνο αλλά και διάφορα μικροαντικείμενα από το κατάστημα.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass